Please someone help me!!

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Whity, Oct 15, 2009.

Oct 15, 2009

Please someone help me!! by Whity at 4:15 AM (923 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. Whity
    OP

    Newcomer Whity Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Argentina
    Hey guys, I'm here with my original R4 trying to use Beup and Okiwi or Bunjallo but I can't!!!! I've tried with Beup 0.4 and 0.5 and fw 1.18 and 1.23 but the same problem happens when i try to enter "not support adapter?" I hate that! how do I fix it?? the same problem happens with the web browsers. I've already DLDI patched all of the things with the right patcher and all that...what's wrong!!
     
  2. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    You need to buy a slot 2 ram expansion. Search a bit more.
     
  3. Whity
    OP

    Newcomer Whity Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Argentina
    even for Beup?
     
  4. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    Did you try the newest version of Beup?
     
  5. Whity
    OP

    Newcomer Whity Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Argentina
    yup 0.5 live...it's weird because it doesn't say that I need an actual expansion to use it and I know this may sound stupid...but I used it with the emulator and it worked,I don't know if the emu uses an expansion
     
  6. ChuckMcB

    Member ChuckMcB GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    373
    Country:
    United Kingdom
    ENDscape, is incorrect to say that you need a slot2 adapter, perhaps he's thinking about the Opera web browser.

    Whity, are you trying to run the Homebrew apps through Moonshell, or using the R4's apps button?
     
  7. Whity
    OP

    Newcomer Whity Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Argentina
    I was trying from moonshell, what's the app button? I didn't know about that!!
     
  8. ChuckMcB

    Member ChuckMcB GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    373
    Country:
    United Kingdom
    First link on a Google search for "r4 "not support adapter":

    There are loads more results if this doesn't apply to your set up exactly.
     
  9. JesseB

    Member JesseB GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    127
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States
    All homebrew are just .NDS files. Put whatever browser you are trying to run in your games directory and run it just like you would any other game.
     
  10. nadoon

    Banned nadoon Banned

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    257
    Location:
    Planet Earth
    Country:
    United Arab Emirates
    Welcome to GBAtemp!!


    As for you, I encountered the same problem with Okiwi. It loads FOREVER! I patched it using maxcrassmethod. Still that evil little green spiral would torture me. [​IMG] Couldn't solve it.
     
  11. Whity
    OP

    Newcomer Whity Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Argentina
    yay thanks a lot guys! my Beup is working great!!! woooooohoooo
    one more question...is it normal for the okiwi to stay with the upper screen pink and the lower one with some kind of symbol for more than 1 minute?

    Ihave the same prob as you naroon...this sucks
     
  12. ChuckMcB

    Member ChuckMcB GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    373
    Country:
    United Kingdom
    Glad you got sorted.

    Okiwi - pink screen is notmally caused by you not putting the Okiwi folder in the root of your SD card.

    (ps. have a try at Bunjalloo it's one of the 'better' browsers)
     
  13. Whity
    OP

    Newcomer Whity Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Argentina
    CHUCK YOU ROCK!!!! okay, now I've entered to the okiwi thing and I have the "about:black" think in the upper one and in the lower one I have the commands but only 2 of them are "lighted" and I've pressed every button and touch them but it doesn't give me a response.
    NOW IT IS PATCHED AND IT STILL DOESN'T WORK!! *sigh* at elast I have my beup....all I wanted was my facebook!!
     
  14. ChuckMcB

    Member ChuckMcB GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    373
    Country:
    United Kingdom
    Sounds like you need to hit google and do some reading on the apps you wnt to run. [​IMG]

    When you get one of the browsers working try to access the 'mobile' pages, the full size web pages will be too much for the DS. (eg. facebook's mobile page is here: http://x.facebook.com)
     
  15. Whity
    OP

    Newcomer Whity Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Argentina
    heeh well I am a total noob with homebrews, but I'm preatty good fixing and patching so ..whatver xD

    thanks a lot man, I got tired of trying with okiwi and I'm using DSOrganise.....SUPRIME AWESONESS!!!!!!you can actully download things!!! heheheh Beup and DSOrganize best two programs for the flashcart! I started seaching for this because I'm going in a trip later and I wanted to be wth my girlfriend xDDD
     

Share This Page