1. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    653
    Country:
    United States
    i have troubling with matching the image.png with roms because pfba will not show if i put extention on image as .md.png. it would b much easier to know what rom match to image.png if u know what i mean. instead of renaming whole.
     
  2. Connorsdad

    Connorsdad GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 9, 2017
    Messages:
    158
    Country:
    Where do you get the png files from?
     
  3. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    653
    Country:
    United States
    googled it got from thumbnailpacked libtero
     
    Connorsdad likes this.
  4. lordelan

    lordelan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    4,416
    Country:
    Germany
    FanNintendo likes this.
  5. belfagor72

    belfagor72 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 22, 2018
    Messages:
    4
    Country:
    Italy
    Hi guys
    I installed pfba in my psvita. the problem is that I don't see any cheat mode menu in the unibios screen. can you help me? Thanks
     
  6. Hansie64

    Hansie64 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 22, 2018
    Messages:
    14
    Country:
    Netherlands
    Hi, I really love this emulator on the Switch!
    I have the arcade roms working and the Megadrive roms too.
    With the arcade roms I managed to get the previews working, but I can't get the Megadrive previews to show.
    Can anybody point me to where I must place them and how they should be named?
    I have read through all 25 pages, but could not find the answer.
     
  7. subcon959

    subcon959 teh retro
    Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    2,819
    Country:
    Add "md_" to the beginning of the filename. All previews go in the same folder.
     
  8. Hansie64

    Hansie64 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 22, 2018
    Messages:
    14
    Country:
    Netherlands
    I'm pretty sure I have tried that, but they don't show up.
    The strange thing is that for example:with Shadow Dancer the version of Megadrive, it does show a preview but that is the wrong one. When I select the Meagdrive version it shows the Arcade preview...
     
  9. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    653
    Country:
    United States
    so rom add md_ and png add md_ too or just the images?
     
  10. cpasjuste

    OP cpasjuste GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    982
    Country:
    France
    Just the images.
     
    FanNintendo likes this.
  11. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    653
    Country:
    United States
    thanks!
     
  12. Hansie64

    Hansie64 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 22, 2018
    Messages:
    14
    Country:
    Netherlands
    I'm going crazy about those previews of Megadrive...
    I have in the folder switch>pfba>previews the file shdancer.png witch is the preview from the arcade version and I have in the same folder the file md_shdancer.png witch is the preview of the Megadrive version.
    But with both games I see the preview of the arcade version...please advise....
     
    FanNintendo likes this.
  13. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    653
    Country:
    United States
    Could not get md_ or md(space) to show on my previews only the matching title to roms my switch is 3.0.0 and pfba is all update to 1.55
     
  14. cpasjuste

    OP cpasjuste GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    982
    Country:
    France
    OK, I'll take a closer look tomorrow.
     
    FanNintendo likes this.
  15. xiaNaix

    xiaNaix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 14, 2002
    Messages:
    564
    Country:
    United States
  16. xiaNaix

    xiaNaix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 14, 2002
    Messages:
    564
    Country:
    United States
    Sorry, double posted somehow.
     
    Last edited: Jun 22, 2018
  17. Hansie64

    Hansie64 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 22, 2018
    Messages:
    14
    Country:
    Netherlands
    those are the previews I have, now to get them to show :)
     
  18. subcon959

    subcon959 teh retro
    Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    2,819
    Country:
    Im not using the latest version and previews work for me. Not at home right now though, can someone try an earlier version to see if it fixes it?
     
  19. Connorsdad

    Connorsdad GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 9, 2017
    Messages:
    158
    Country:
    Earlier version of pfba with the seperate system folders will work with previews using prefix such as md_

    The latest version of pfba needs to have the prefix removed to show the previews but this creates a problem with some games because the same game is available on multiple systems, once you remove the prefix you're left with romname.png

    Eg
    2020bb.png (Neo geo arcade preview)
    md_2020bb.png (mega drive preview)

    You can't remove the prefix because the file name is already taken for the arcade version.
     
    Last edited: Jun 23, 2018
  20. cpasjuste

    OP cpasjuste GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    982
    Country:
    France
    Your right, just fixed that. It will be OK in the next release, thanks for the reports!
     
    xiaNaix, lordelan and Connorsdad like this.
  21. I'm having a hell of a time getting pFBA to recognize my Genesis ROMs. I have the full no-intro romset for Genesis and I've tried putting them in the "roms" folder with no success. I've also tried putting them in /switch/pfba/roms/megadrive with no success. I've tried unzipping them with no success. I've tried leaving them zipped with no success. They are in .md format. They are named properly. But they just don't work.

    Can I get some help?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - final, alpha,