patching games is hard

Discussion in 'Acekard' started by steve007, Sep 13, 2009.

Sep 13, 2009

patching games is hard by steve007 at 4:22 AM (998 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. steve007
    OP

    Member steve007 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    425
    Location:
    Nottingham
    Country:
    United States
    i cant get the games like in M and L in side story boswer and others to run i used the patch on the aceark 2 i and it still white screen what im i doing worng ? i wish the person the loaded the game can patch it for you i cant ge tthe patching to work at all the crack


    PS please help me out thankyou
     
  2. Leonidas

    Member Leonidas GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    sLOVEnia
    Country:
    Slovenia
    I don't think there is a proper fix for this game atm...
     
  3. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    There is a patch, I've used it. Follow the read me that came with the patch. Make sure you've got a clean copy of the ROM before patched. Normally there's just an .exe that you run, you select the ROM, then click patch.

    Also, try running the .exe on your computer, not your Acekard.
     
  4. darkdenizen

    Member darkdenizen GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    Yeah use the patch. It works and remember to rename the rom to xpa-something or other. It works fine except for some glitches I see on the top screen before a battle.
     
  5. 1kingofgame

    Newcomer 1kingofgame Newbie

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I'm using acekard 2i,m and l bowser's inside story work,but when i get to the choosing a new save slot i can't choose
     
  6. darkdenizen

    Member darkdenizen GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    yeah, 1kingofgame. The patch fixes that. I'll look for the link now.

    Mario_and_Luigi_Bowsers_Inside_Story_USA_CRACK_NDS-XPA: http://www.sendspace.com/file/hhln9a
    I'm pretty sure I used this patch. Check that out and enjoy!
     
  7. syko5150

    Member syko5150 GBAtemp Syko!

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,091
    Location:
    California
    Country:
    United States
    You have to patch the rom with the fix before it will work.
     
  8. steve007
    OP

    Member steve007 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    425
    Location:
    Nottingham
    Country:
    United States
    i cant run it on my pc i have windows xp pro with sp2 it comes up with a CMD black window and disapires [​IMG] hum
     
  9. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Double click on the .bat file not the .exe file.
     

Share This Page