Parasite Eve Not working

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by Chiverus, Mar 16, 2011.

Mar 16, 2011

Parasite Eve Not working by Chiverus at 1:57 PM (2,569 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Chiverus
    OP

    Newcomer Chiverus Advanced Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    93
    Country:
    Canada
    So i used the stickied tutorial to convert Parasite eve 1 & 2 to multi disk eboots but theres an issue, PE1 works then feezes when you need to change to disk 2 and i cant find a single way around this on my 2 day search. as for PS2 it freezes the moment you start a new game. by freezing i mean black screen and im running a psp 4g with pro-b2

    Edit: after some playing around got 2 to start new game by loading disk 2 first.
     
  2. T-hug

    Chief Editor T-hug Always like this.

    pip
    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    8,599
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    PE1 would freeze for me after the PS logo so I did a bit of reading and it turns out you need to use pops loader 3.72 when loading it.
    I think 3.71 will work too but all other versions don't.
    Only tested on PE1.. I want to beat 1 & 2 before the 3rd birthday comes out in English.
     
  3. Chiverus
    OP

    Newcomer Chiverus Advanced Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    93
    Country:
    Canada
    i wanna to but i cant simulate pops loader in 6.35 pro b2 as far as i know. i think im stuck on the offical loaders
     
  4. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Simple solution in that case is to grab Parasite Eve off the US PSN now it's just gone up. Parasite Eve 2 is slated for a PSN release too...

    Without popsloader that's your best solution.
     
  5. Chiverus
    OP

    Newcomer Chiverus Advanced Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    93
    Country:
    Canada
    ya i know. guess i gotta fake my fw version and use media go or some thing like that, i cant just dl to my ps3 and transfer from there can I?
     
  6. T-hug

    Chief Editor T-hug Always like this.

    pip
    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    8,599
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    The PSN release is on trackers now if you still can't get the PSX iso to work.
    Legend of Mana too.
     

Share This Page