Out of the Loop. Questions/Problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Fuzzy Yogurt, Dec 6, 2010.

Dec 6, 2010
  1. Fuzzy Yogurt
    OP

    Newcomer Fuzzy Yogurt Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Hey guys, I modded my Wii successfully about 10 months ago. Still on 4.2u. Everything was current and up to date at the time.
    Haven't touched it since, as far as updating it and modding goes. Everything works great. Every game I have has worked perfectly on USB Loader GX.

    So here's my problem/questions.

    GC Backup Launcher used to work back then. I haven't used it due to lack of a memory card though. Now that I have one I tried to fire it up and all I get is a green screen before the Wii reboots and spits me back out to the home screen.

    The ONLY thing I did was install a disc update when I got a copy of DJ Hero 1. I'm pretty sure this messed SOMETHING up. Everything from what I can tell still works fine except GC Backup Launcher.

    So....

    What do I need to do to get GC Launcher working again?

    I'll try to provide as much info as possible. Like I said....it's been 10 months since I modded my Wii so i've been out of the loop for awhile. I don't even remember what all I did to it.
     
  2. Kthekingk

    Newcomer Kthekingk Newbie

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Canada
    haha way to copy my title
     
  3. PPSainity

    Member PPSainity Blinded by Science

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Canada
    The disc update probably overwrote your cMIOS with the official Ninty MIOS revision. Just head on over to cMIOS section of the Complete SoftModGuide for instructions and files.

    -[]D
     
  4. Fuzzy Yogurt
    OP

    Newcomer Fuzzy Yogurt Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Got it working. Thanks a ton!
     

Share This Page