1. Agilato

    Agilato GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 21, 2019
    Messages:
    318
    Country:
    United States
    Check if console is patched: https://ismyswitchpatched.com/

    To put console in RCM mode:
    1. Make sure Console is turned off, in your case you can just unplug battery and plug it back or hold power for 8 seconds.
    2. Put RCM Jig in right Joy-Con.
    3. Hold + AND Press power.
    Than if you will plug it to PC TegraRCM should notice it.
    But if you loading payload in to the patched version you get black screen.
     
    Last edited: Jan 30, 2020
    FXDX likes this.
  2. Inja

    OP Inja Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 28, 2020
    Messages:
    16
    Country:
    Norway
    Unpatched device. The ribbon connector for the right joycon on the switch is missing the latch.
    Will it work without the latch?

    Anyway, got a new battery and installed it. Still same issue.
    Waiting for the chips now
     
  3. Inja

    OP Inja Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 28, 2020
    Messages:
    16
    Country:
    Norway

    So I managed to get it into RCM mode and its shows text.

    Tried loading Atmosphere but after the triangle logo, the switch turns it self off. Just like after showing Nintendo logo
     
    Last edited: Feb 14, 2020 at 10:23 PM
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Nintendo, showing,