OMFG, HELP ME GBAtemp~!

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Splych, Jun 8, 2009.

Jun 8, 2009

OMFG, HELP ME GBAtemp~! by Splych at 1:43 AM (638 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Splych
    OP

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    Everything I do is gray T_T

    I tried changing the color, and it still stays gray... Or some shade of Black to white... Help mee~!!

    What am I suppose to do to fix it!?
     
  2. lolsjoel

    Member lolsjoel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    930
    Country:
    United States
    CS4 never worked right for me either. The whole file would be gray - couldn't actually see any shapes. I think it was an issue with my video card - ATI X1400.
     
  3. Splych
    OP

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    I am using the ATI X300... But it was working perfectly before... iunno what could've been the problem >_
     
  4. kjean

    Member kjean GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    550
    Location:
    where I'm from
    Country:
    Korea, South
    File > New > Color Mode [RGB Color or another except Grayscale]

    no?
     
  5. Splych
    OP

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    Yaay. Lets try that...

    EDIT: Thanks for telling mee~ It worked ^^. But two questions...
    - Is there a way to make R/G/B Default? I know there will be a time I will ask again one day
    - Do colors go through a color stage until at black?
     
  6. kjean

    Member kjean GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    550
    Location:
    where I'm from
    Country:
    Korea, South
    - Is there a way to make R/G/B Default? I know there will be a time I will ask again one day
    It remember last used setting. I dunno if there's such a make it default option...
    - Do colors go through a color stage until at black?
    Aren't there COLOR and SWATCHES panels? I'm not sure if I got you right. [​IMG]
     
  7. Splych
    OP

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    Sadly... It doesn't remember the last option... Gah...

    So here is what I mean about that color stage.

    Lets say... We start off with a really faint green. Then after, the green gradually gets darker and darker until you get to the desired green you wanted. That desired green was the one you chose as your default color.

    If with black... I make black default color. Then after, it starts as grey, continuously click over color and then it eventually becomes black.
     
  8. kjean

    Member kjean GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    550
    Location:
    where I'm from
    Country:
    Korea, South


    I think you need to dl buy some books. [​IMG]
     

Share This Page