Okami (PAL) USB Loader

Discussion in 'Wii - Hacking' started by gunslinger, Apr 3, 2009.

Apr 3, 2009

Okami (PAL) USB Loader by gunslinger at 11:19 AM (3,273 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. gunslinger
    OP

    Newcomer gunslinger Advanced Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    hi at all,

    here is a big problem: Okami (PAL) iso dumped with RawDump months ago, can't be loaded througth both USBloader 1.0/1.1. no chance. I get always a Code DUMP with DAR940000004. System Menu 3.2E, cIOS36-rev09, Preloader 0.27 (w/ all hacks active/deactive, no difference); StarFall 0.5 Rescue Menu Y feature active), cIOS/IOSDowngrade... Nothing works. A day ago, I was able to play Okami, but today it doesn't work! please help!
    if needed, i could post the code dump! other games work.
    Tales of Symphonia the same; but here i changed the USA NTSC Code to PAL Code in RegionFrii; maybe I could change it back to its original game code. Please post the hex-value, if you have TosDotnw (NTSC)!

    Thanks in advance!
    -g.
     
  2. shadoxXx

    Newcomer shadoxXx Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Germany
    Hm, are you starting the USB-Loader through a channel?
    If that´s the case, try running it throug the HomebrewChannel.
    I can´t start an USB-loader-channel more than once, every next try results in a code dump for me. I already tried 3 channels [​IMG] .
     
  3. gunslinger
    OP

    Newcomer gunslinger Advanced Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    ok. no difference ^^
     
  4. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    the games that didnt work for me were trucha-videomode-changed (green screen).. but okami boots just fine here!
    don't use usbloader1.0/1.1 to add backup games to yer hdd, use the pc tools
     
  5. gunslinger
    OP

    Newcomer gunslinger Advanced Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    nope, no chance... I had cIOSCORP a while ago. Maybe I have to delete forst the cioscorped IOSs? No chance, I always get a CODE DUMP Error (Channel/Dol). Can you make a YAL Binary for me? Maybe this works...
     
  6. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    any game workin at all that u didnt add thru the wii??
     
  7. carbonyle

    Member carbonyle GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    360
    Location:
    Switzerland
    Country:
    Switzerland
    Try with a dvd in the drive (a blank one work too)
    it works for deadly creatures and GH3
     
  8. gunslinger
    OP

    Newcomer gunslinger Advanced Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    tried already, too. No Chance. That's kinda strange, isn't it? Okami (PAL) worked for me 1 day ago...

    Posts merged

    and yes. I have games working, which I dumped through Wii via cIOS Dumper and USB Loader -> they work. And I have games that work, which I have added through PC (wbfs_win).
     
  9. gunslinger
    OP

    Newcomer gunslinger Advanced Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    which Preloader Hacks/StarFall hacks do you have? Please post them! I have all PAL values, I need only names [​IMG]
    i think i will try to delete all cIOSCORPed IOSs - that's allowed, isn't it?
     
  10. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    It's allowed but will result in a brick. Why delete them? I don't get it. Without IOSs your Wii can't do anything.
     
  11. obligen

    Newcomer obligen Member

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    14
    Location:
    France ^o^/
    Country:
    France
    Do *NOT* delete any cIOS, just overwrite them with the original IOSes (in case you weren't thinking to that while saying "erase") [​IMG]
     
  12. shadoxXx

    Newcomer shadoxXx Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Germany
    in words: down- /upgrade [​IMG]
     
  13. gunslinger
    OP

    Newcomer gunslinger Advanced Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    it works. it had to do with the YAL Channels and USB Loader Channel; but I can't play imported games (NTSC), which i patched with RegionFree to PAL Gamecode.... They gamecode mismatch. Could someone send me the original RegionFree Gamecode (NTSC) hex-value of Tales of Symphonia: Dawn of the new World? Thanks for help!
     
  14. ryu77

    Newcomer ryu77 Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Y? It works just fine beeing NTSC.
     

Share This Page