Hacking NSMBW Green Screen...

baz8771

Member
OP
Newcomer
Joined
Jun 10, 2009
Messages
8
Trophies
0
XP
10
Country
United States
Hey guys, I know I'm a noob... but I can't figure this out. I downloaded pimpmywii and ran it with the "pass the test and fix error" selection. It did a whole bunch of stuff, most of which was jargon that I don't quite understand. Anyway... everything is fully updated with the newest pimpmywii but I'm still getting a green screen when I try to play new super mario bros. I got a scrubbed ISO that was something like 370mb. Also, using gammaloader with the 002 fix... it has a 300 (the movie) loading screen... if that helps anybody XD. Any ideas on what to do?
 

jceggbert5

Check out my hack, New Retro Mario Bros.
Member
Joined
Dec 1, 2008
Messages
990
Trophies
1
Age
27
Location
USA, Earth, MilkyWay
Website
romhaxor.bplaced.net
XP
486
Country
United States
baz8771 said:
Hey guys, I know I'm a noob... but I can't figure this out. I downloaded pimpmywii and ran it with the "pass the test and fix error" selection. It did a whole bunch of stuff, most of which was jargon that I don't quite understand. Anyway... everything is fully updated with the newest pimpmywii but I'm still getting a green screen when I try to play new super mario bros. I got a scrubbed ISO that was something like 370mb. Also, using gammaloader with the 002 fix... it has a 300 (the movie) loading screen... if that helps anybody XD. Any ideas on what to do?


If you trimmed the ISO after scrubbing it, you made a big mistake. A trimmed iso cannot be loaded from a Disc for the time being, but if the full (not trimmed) ISO is 4.37 GB (or maybe 4.39?)
 

baz8771

Member
OP
Newcomer
Joined
Jun 10, 2009
Messages
8
Trophies
0
XP
10
Country
United States
jceggbert5 said:
baz8771 said:
Hey guys, I know I'm a noob... but I can't figure this out. I downloaded pimpmywii and ran it with the "pass the test and fix error" selection. It did a whole bunch of stuff, most of which was jargon that I don't quite understand. Anyway... everything is fully updated with the newest pimpmywii but I'm still getting a green screen when I try to play new super mario bros. I got a scrubbed ISO that was something like 370mb. Also, using gammaloader with the 002 fix... it has a 300 (the movie) loading screen... if that helps anybody XD. Any ideas on what to do?


If you trimmed the ISO after scrubbing it, you made a big mistake. A trimmed iso cannot be loaded from a Disc for the time being, but if the full (not trimmed) ISO is 4.37 GB (or maybe 4.39?)


It came in a .rar package that was something like 380mb and when I unrared it, it got to 4.37gb
 

baz8771

Member
OP
Newcomer
Joined
Jun 10, 2009
Messages
8
Trophies
0
XP
10
Country
United States
TRushInfo said:
SEARCH PLEASE
this is the 5 millionth NSMB topic

I understand that, and I have searched, just nobody has the same circumstances as me and it's just easier to write my own personal topic so that I can explain everything. In the time it took you to click my link, let it load, and complain about my post, you could have put something intuitive and helpful into the box.
 

spawn844

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 1, 2009
Messages
179
Trophies
0
XP
73
Country
Canada
use neo gamma beta 11, tis what i am doing. make sure rev 14 is installed:)
i got it working all nice and dandy
 

TRushInfo

Banned!
Banned
Joined
Jun 13, 2009
Messages
978
Trophies
0
Website
Visit site
XP
-7
Country
United States
baz8771 said:
TRushInfo said:
SEARCH PLEASE
this is the 5 millionth NSMB topic

I understand that, and I have searched, just nobody has the same circumstances as me and it's just easier to write my own personal topic so that I can explain everything. In the time it took you to click my link, let it load, and complain about my post, you could have put something intuitive and helpful into the box.
Green screen from NSMB is nothing new kid. And theres nothing that separates you from anyone else here thats had problems. youre not going to get a personal explaination. Youre going to get the info that is already here. so the time it took you to not search and make a new thread, you couldve been playing NSMB like the rest of us. There is NO personalized answers here,especially given your description, its the same shit we all dealt with when it came out. everyone has generally the same problems. We've all been playing NSMB for like what a month now longer??? Yet there are still some stragglers who come in and want an answer just for them........... theres one just for you if u search,
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    K3N1 @ K3N1: Theirs a ton of videos going about how people are getting dust clogged consoles from DKOldies