Noob question: Wood 1.13 on M3 DS Simply?

Discussion in 'M3 Adapter' started by geekgeek, Sep 24, 2010.

Sep 24, 2010
  1. geekgeek
    OP

    Newcomer geekgeek Newbie

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    Singapore
    Hi guys,

    Sorry for the noob questions, I'm currently using an old M3 DS Simply, looking to update the firmwar, does this newfangled Wood 1.13 firmware work on it?
     
  2. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    It should work just fine on your M3DS Simply, though you could have just tested it out and found out yourself xD.
     
  3. geekgeek
    OP

    Newcomer geekgeek Newbie

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    Singapore
    Thank you! I was just afraid to flash the new firmware in case it screwed up [​IMG]
     
  4. el cut

    Newcomer el cut Advanced Member

    Joined:
    Apr 23, 2008
    Messages:
    91
    Location:
    Culiacan, Sin.
    Country:
    Mexico
    I have a one to, it´s works fine, use wood r4 it´s the best, sorry my english not native.
     

Share This Page