No USB Device Found.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sibe, Aug 31, 2009.

  1. Sibe
    OP

    Sibe Member

    Newcomer
    29
    0
    Apr 29, 2009
    USB Loader GX and pretty much anything that uses the USB won't work.

    Basically I have tried;
    * Reformatting my USB drive, including remaking the whole HDD (had put some backup stuff on it in another partition).
    * Reinstalling cIOS, tried rev14 and rev12
    * Tried different cables, both power and USB.

    Just suddenly stopped working and I am not sure why, other then that the only thing I think I did with it was install mIOS to play my GC backups (and tried removing it, seeing if it worked after that). I installed 4.1 firmware after seeing that it wasn't working, so that has nothing to do with it.

    Either way, any help will be great.
     
  2. KennyLeam

    KennyLeam Member

    Newcomer
    39
    0
    Nov 15, 2008
    United States
    Try switching to the other USB port on the wii.
     
  3. WalkerOfTheDay

    WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Member
    848
    5
    Oct 10, 2008
    Netherlands
    what ^^ he said [​IMG]

    Did you by any chance update your cios ?
     
  4. Sibe
    OP

    Sibe Member

    Newcomer
    29
    0
    Apr 29, 2009
    Yes, was the first thing I tried, and updating to cIOS36rev14 was the second. Unless there's one I'm missing or should try updating again to work USB.
     
  5. sbygel

    sbygel Member

    Newcomer
    27
    0
    Feb 14, 2007
    United States
    This [​IMG]
     
  6. ViciousXUSMC

    ViciousXUSMC Advanced Member

    Newcomer
    60
    0
    Jul 28, 2009
    United States
    The correct port is the one closest to the edge of the wii.

    x = correct
    o = wrong

    Code:
    _________
    |ÂÂÂÂÂÂÂÂ|
    |[x][o]ÂÂ|
    |ÂÂÂÂÂÂÂÂ|