1. Dimensio

    OP Dimensio Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    61
    Country:
    United States
    I've managed to get three games (thus far) working on my Wii U in Devolution, and I just noticed that none of them prompt me for progressive scan mode when I launch them, even though my vWii is set to 480p output (confirmed via Settings Editor). I do get the prompt on my original Wii console. Is this an issue with Devolution, or with the games themselves?
     
  2. Dimensio

    OP Dimensio Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    61
    Country:
    United States
    And upon further investigation I discovered that I was holding down the wrong button (because I misidentified which button was mapped to "B" on my PS3 controller).

    Whether progressive output is working properly, I'll determine tomorrow.
     
  3. Cisz

    Cisz Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    34
    Country:
    Did it work?
     
  4. Sdg124

    Sdg124 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2013
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    It works for me on the games that have the option. One of the things to look out for is to ensure the correct button mapping is applied in usb loader gx setting for devolution. Btw, the new Hori battle pad (the gamecube controller design) works perfect!
     
    Cisz likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Progressive, Devolution, option