TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. techker

    OP techker GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    160
    Country:
    Canada
    Hey guys I have a few NES systems from my friends and they are the versions that do not load games.Hakchi2 does not seem to load the games correctly or it is blocked..

    so I searched and found the debug version of the 2.11

    loaded it up and at first seemed odd cause it repeated the steps a few times..but led went of and voila it worked.the only issue is that it created a folder but when you click in it says system error. but all games were loaded correctly and work.

    Here is the dbug file maybe somebody can figure it out
    https://www.sendspace.com/file/ar1n01

    Serial start with CU2..

    all from amazon.ca

    the versions that worked where from best buy
     
  2. techker

    OP techker GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    160
    Country:
    Canada
    UPDATE

    tried other NES classic's and didn't work...there has to be something blocking it??

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    new debug from version not working

    https://www.sendspace.com/file/twa1ob

     
  3. techker

    OP techker GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    160
    Country:
    Canada
    odd that nobody got this issue yet???
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - classic, Hakchi, debug