Need help with lockscreen

Discussion in 'Android' started by Xuphor, Oct 10, 2011.

Oct 10, 2011

Need help with lockscreen by Xuphor at 6:25 AM (1,978 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Xuphor
    OP

    Banned Xuphor I have lied to all of you. I am deeply sorry.

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    1,681
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I set a pattern lock, and I rememebr it entirely, so I can still get into settings, but well.... I don't want it anymore. I can't seem to find anyway to remove screen locks entirely and just revert back to Honeycomb's defualt lock icon drag thing.

    How do I revert back to the default lockscreen after already selecting another method?
     
  2. The_Dragons_Mast

    Member The_Dragons_Mast GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    613
    Country:
    Egypt
    Go to Settings -> Location & security -> Set up screen lock -> None
     
  3. Xuphor
    OP

    Banned Xuphor I have lied to all of you. I am deeply sorry.

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    1,681
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    No such button as "Set up screen lock" there.
     
  4. CarbonX13

    Member CarbonX13 GBAtemp 台灣人

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    1,399
    Location:
    Vancouver, B.C.
    Country:
    Taiwan
    The setting should be under the same section where you enabled the screen lock in the first place. Just set it back to "None" and you'll revert back to default.
     
  5. Xuphor
    OP

    Banned Xuphor I have lied to all of you. I am deeply sorry.

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    1,681
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Again, it's not there. The only "Configure Lock Screen" button let's you change the pattern, not select a different type of lock screen, much less remove it.
     
  6. CarbonX13

    Member CarbonX13 GBAtemp 台灣人

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    1,399
    Location:
    Vancouver, B.C.
    Country:
    Taiwan
    That's odd. Which device and ROM are you currently running?
     
  7. Xuphor
    OP

    Banned Xuphor I have lied to all of you. I am deeply sorry.

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    1,681
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Acer Iconia Tab A100 (amazing device, runs N64oid flawlessly), and I'm new to Android stuff, I have no clue what ROM means in that sense.
     
  8. CarbonX13

    Member CarbonX13 GBAtemp 台灣人

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    1,399
    Location:
    Vancouver, B.C.
    Country:
    Taiwan
    Alright, Acer Iconia Tab should be running stock Honeycomb... and since you don't know what ROM is I doubt you'd have a customized ROM.

    Anyways, have you tried going into Configure Lock Screen and just leaving a blank pattern? I don't see why the option to switch it otherwise would not be there. =/
     
  9. The_Dragons_Mast

    Member The_Dragons_Mast GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    613
    Country:
    Egypt
    Well then if you are in a regular Honeycomb rom it should be in Settings -> Location & security -> Configure lock screen . Inside somewhere there should be a none/normal option or some sort of check box to disable it . If there is no such thing inside then you might want to list the options you get inside as every company changes some stuff in there android version .
     

Share This Page