Homebrew Need Help After 11.3

Dark Imakuni

Active Member
Newcomer
Joined
Jun 5, 2016
Messages
34
Trophies
0
Location
Leeds, UK
Website
player.me
XP
57
Country
Hello again.

I'm having problems accessing homebrew after 11.3 went live and search has (so far) failed me. So far, every time I've tried I get two lines of text:

0052e000
01200000

followed by the usual "an error has occurred and your system will now restart" popup.

I am trying to run *hax 2.9 alpha on an old european 3ds with 11.3.0-36E stock firmware. I have tried with Freakyhax and Soundhax, both with the same outcome. And I have made sure the otherapp.bin and boot.3dsx files are the latest versions from Smealum's website.

Any ideas?

Any help you can provide will be very much appreciated.
 

UsualNoise

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
117
Trophies
1
XP
555
Country
United States
I had the same issue, but the error message indicated wifi needed to be enabled. Is this a new requirement? I was previously able to launch the Homebrew Channel without wifi being on - is that now a requirement for all exploits?
 

Meliodas2255

It makes sense
Member
Joined
Jan 4, 2017
Messages
242
Trophies
0
Age
29
XP
262
Country
United States
it was not required for the previous payload but it is required for 2.9. and it is true that if that was the issue the exploit would ask you to enable wifi. try redownloading soundhax from the main site. there's not reason why it shouldn't work. granted you are using the proper payloads.
 

Dark Imakuni

Active Member
Newcomer
Joined
Jun 5, 2016
Messages
34
Trophies
0
Location
Leeds, UK
Website
player.me
XP
57
Country
WiFi is enabled and I am connected to the internet when I try. Sadly, even though I redownloaded everything again before posting this, it just isn't working. :(

All that pops up is the hax header and the two lines:

0052e000
01200000

There isn't anything else.
 

vinstage

sweg
Member
Joined
Jan 24, 2017
Messages
741
Trophies
0
XP
1,514
Country
Korea, North
I can't even say "3ds.guide" because it's not CFW. I've read a bunch of stuff about 11.3 playing up with homebrew so I haven't updated my Luma or Console for that matter.
 

stevgamer

New Member
Newbie
Joined
Apr 1, 2016
Messages
1
Trophies
0
Age
30
XP
49
Country
I had this problem but fixed it by redownloading the homebrew starter.zip and the updated payloads to my 3ds SD card and then it worked
 

TesseractStorm

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 16, 2017
Messages
101
Trophies
1
Age
45
XP
501
Country
United States
I kept having this issue till I went into the hblauncherloader folder and renamed my NEW-11-2-0-35-USA.bin to .bak

I'm guessing it was keeping the launcher from using the NEW-11-3-0-36-USA.bin that was in the folder.

Dunno if that'll be any help, but I hope so.

Gonna guess the filenames'll be a bit different, but the concept is likely the same.
 
Last edited by TesseractStorm,

dancemonkey

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 14, 2007
Messages
268
Trophies
0
XP
243
Country
All I did for a old EU 3DS was install the 1.3 homebrew launcher cia. It took care of the rest when I first started it.
 

Dark Imakuni

Active Member
Newcomer
Joined
Jun 5, 2016
Messages
34
Trophies
0
Location
Leeds, UK
Website
player.me
XP
57
Country
I am aware that I am flouting the rules however I dare say this is an unavoidable situation.

I have searched Google, nothing.
I have asked Reddit, nothing.
I have asked #3dshacks on Rizon, nothing.
I have tweeted Smealum directly, nothing.

I have tried redownloading everything numerous times making sure the correct options are selected. I have tried several different entrypoints. I have tried formatting my SD card.

Nothing has worked and nobody is able to help.

This is a problem unique to me it seems.
 
Last edited by Dark Imakuni,

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • kenenthk @ kenenthk:
    Aero the Acro-Bat
  • Flame @ Flame:
    was that even good? ken
  • kenenthk @ kenenthk:
    Decent loved the music
  • kenenthk @ kenenthk:
    Highly rated across the interwebz
  • Flame @ Flame:
    did you own a genesis ken
  • Flame @ Flame:
    or maybe you still do
  • kenenthk @ kenenthk:
    Pretty sure I did I remember playing lion King on it
  • CompSciOrBust @ CompSciOrBust:
    Uni wifi slow af today
  • sorabora tempBOT:
    sorabora has left the room.
  • felixsrg tempBOT:
    felixsrg has left the room.
  • CeeDee @ CeeDee:
    CeeDee has left the room.
  • impeeza @ impeeza:
    I want yo eat more veggies.
  • impeeza @ impeeza:
    but I am anticoagulted so no can do ;(
  • kenenthk @ kenenthk:
    You wouldn't like my veggie
  • PeeJay Bonobo @ PeeJay Bonobo:
    BUMPER CARS
  • kenenthk tempBOT: @ kenenthk
    Into the thick of it
  • XAIXER @ XAIXER:
    Pretty quiet Shoutbox
  • SG854 @ SG854:
    Chit chat move at too fast a pace. Before when it was like 4 people I could keep up.
  • SylvWolf tempBOT:
    SylvWolf has left the room.
  • XAIXER @ XAIXER:
    True
  • PeeJay Bonobo @ PeeJay Bonobo:
    Nowadays, everybody wanna talk like they got something to say, but nothing comes out
  • MochaMilk @ MochaMilk:
    New update looks clean as heck!
    +1
    MochaMilk @ MochaMilk: New update looks clean as heck! +1