My Wii Bricked [Banner Bricked]

Discussion in 'Wii - Hacking' started by KingOfWar121, Jul 15, 2010.

Jul 15, 2010
  1. KingOfWar121
    OP

    Newcomer KingOfWar121 Member

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
    My Wii is Banner Bricked , When I push A in Health and Safety Screen the Menu Sounds play but the screen is black. How I can fix this T_T
    I think I had 4.0E or 4.1E, The problem is I don't have installed priloaded or A saved Nand in BootMii. And I don't have Chip
    What Can I do? Please Help me [​IMG] [​IMG]
     
  2. EseHomes

    Banned EseHomes Banned

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    101
    Country:
    United States
    send it to nintendo and be prepared to pay a big fee. Consider that an "idiots fee" for not following a proper guide and installing priiloader and making a nand backup. Sorry, but theres not much more that you can do unless you want to buy a modchip or send it to someone else to repair.
     
  3. dmonkey21

    Member dmonkey21 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    370
    Country:
    United States
    seriously... why would you even install a wad without priiloader... I take it you don't have starfall either? Since you don't have a chip I'd say you're pretty well screwed... unless somebody could concoct a solution which involves booting the Wii in recovery mode without a modchip to be able to boot straight from a disc, I'd say your out of luck

    There is a reason people in the Wii hacking scene have been saying it is important to have brick protection since like 3.2...
     
  4. KingOfWar121
    OP

    Newcomer KingOfWar121 Member

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
  5. luminalace

    Member luminalace GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    462
    Country:
    Australia
    Longago I had a friend get a banner brick without Preloader!! He installed a chip to see if he could boot a recovery disk but it didnt work so I think your only solution is to send it to Nintendo!
     
  6. petspeed

    Member petspeed GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    482
    Country:
    Denmark
  7. mathewd3

    Newcomer mathewd3 Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    30
    Country:
    United Kingdom
    You could use it as a door stop or send it to Nintendo and probally recive a fine or maybe a jail sentece (depends where you live). Also you'll probally not get it back considering how Ninty's cracking down on piracy. You'd have to play dumb and say you let a mate put some stuff on it, and you didn't know what it was (Worked for me [​IMG] )

    Either way, Good Luck
     
  8. KingOfWar121
    OP

    Newcomer KingOfWar121 Member

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
    To do that of Save Games I need a Chip.. So I will buy DriveKey.. I want my Wii.. T_T
     
  9. dmonkey21

    Member dmonkey21 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    370
    Country:
    United States
    What kind of error... and are u talking about priiloader or starfall? are you SURE it didn't install? Have u tried booting holding reset?
     
  10. KingOfWar121
    OP

    Newcomer KingOfWar121 Member

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
    Yes I tried.
     
  11. Burton

    Member Burton Real Life VIP and Educator

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    880
    Country:
    Puerto Rico
    @OP You failed the first rule off Thumb (Don't mess with a wii without the proper brick protection)

    Do you have bootmii@boot2 installed at least?

    If his answer is yes does using a nand from another wii is too risky? Have someone tried it before?
     
  12. Dter ic

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    i'm sorry so say your wii has died [​IMG] and now
    without brick protection you need to
    send it to nintendo and be prepared to pay a fine
    if you don't have either bootmii as boot2 priiloader or a chip
    send it to nintendo.
    [​IMG]
     
  13. Wack0

    Member Wack0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Messages:
    125
    Country:
    United Kingdom
    Hello, you can get into HBC from bootmii/boot2..
     
  14. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Read the first post. He doesn't have bootmii or priiloader.

    OP. Unless you trucha-patched the system menu IOS or installed DARKCORP, buying a drivekey and booting a recovery disc is not going to work
     
  15. nicksasa

    Member nicksasa GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,410
    Country:
    Belgium
    hold + and - and press A, if you're lucky the menu will load

    But you had bootmii itself installed ?
     
  16. bwillb

    Member bwillb GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Messages:
    620
    Country:
    United States
    not sure why everyone is saying send it to nintendo.... all that will do is waste some time and you'll get it back still broken. either hope you get lucky with a savemii or hardmod solution, or buy a new wii and don't be so careless with it this time.
     
  17. C.S.I.

    Member C.S.I. GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    410
    Location:
    Down under
    Country:
    Australia
  18. KingOfWar121
    OP

    Newcomer KingOfWar121 Member

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
    I will try that..
     

Share This Page