my r4 is retarded

Discussion in 'R4 DS' started by xsasuke7, Oct 7, 2009.

Oct 7, 2009

my r4 is retarded by xsasuke7 at 10:51 AM (936 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. xsasuke7
    OP

    Newcomer xsasuke7 Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Australia
    my r4 wont load i have to hold down the r4 in the nds to make it load how do i fix this can anyone link the files i might not have or link what they have in there r4
     
  2. zeromac

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
    Well firstly DONT POST IN SUCH BIG FUCKING FONT

































    secondly, GTFO Noone here understood wth you just said SO
    1) Explain it clearer not just "zomg zomg asfdkdsfkjhdfh maeh R4s dont workzors!?!?!"
    2) Don't use such big font as to blind the reader
    3) if all else fails GTFO and DONT PIRATE GAMES
     
  3. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,082
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    If you have to physically hold the R4 in position then it's not a software issue, is it?
     
  4. kiwovo

    Member kiwovo GBAtemp Regular

    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    105
    Country:
    Israel
    hahahahaha just buy another one..
    only 5 $


    nah dude just order acekard or something X_X
     
  5. Supersonicmonk

    Member Supersonicmonk GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    421
    Location:
    Cymru
    Country:
    United Kingdom
    That must be some firmware error to physically push your R4 out of your DS. maybe its some sort of new anti pirate protection which Nintendo developed which causes your DS to have and allergic reaction to flashcards, unfortunately i don't know if the DS can take antihistamines so my advice is a reel of adhesive tape applied liberally.
     
  6. outgum

    Member outgum Pokemanz Master

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    1,993
    Location:
    Hamilton, New Zealand
    Country:
    New Zealand

    Lol, Loving that!
    yeah, Attach a Stick plaster over it to hold it down, and make sure the ports are clean on the bottom
     
  7. toguro_max

    Member toguro_max GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    380
    Location:
    São Vicente, Brazil
    Country:
    Brazil
    Most probably its a problem of bad contact. Maybe your cart is dirty, or your slot 1 is.
     
  8. Bluelaserman

    Member Bluelaserman I shoot BLUE LASERS MAN!!!!

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    677
    Location:
    The Land down under.
    Country:
    Australia
    Glue it in [​IMG]
     
  9. Supersonicmonk

    Member Supersonicmonk GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    421
    Location:
    Cymru
    Country:
    United Kingdom
    Um i guess this would work but maybe a bit too well, although it wont be coming out anytime soon maybe you want to be able to reach the micro sd card that has been trapped in a crypt of superglue [​IMG]
     
  10. JoshuaS153

    Member JoshuaS153 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    213
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    get an m3 real, i love mine
    nothing works on the stupid r4
    hateit:
     

Share This Page