My Ps3 is Running Really Slow After 2.4 and 2.41

Discussion in 'Sony PlayStation 1 & 2' started by tomqman, Jul 14, 2008.

?

is your ps3 running slower now that you have updated 2.4/2.41

  1. yes

    0 vote(s)
    0.0%
  2. no

    0 vote(s)
    0.0%
  3. had it first but then i fixed it

    0 vote(s)
    0.0%
Jul 14, 2008
  1. tomqman
    OP

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    well i updated my ps3 to 2.4 then 2.41. but it takes forever now to load a dvd or video file. also when copying a video to my system. and i took about 2-5mins to load a ps3 demo disc. wtf is going on does anyone know anything i could do to speed things up, or what could be slowing my system down.

    (i have a 40gb ps3, with a 250gb hdd installed)
     
  2. Social0

    Member Social0 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    528
    Country:
    Belgium
    format and reïnstall windows... oh wait
     
  3. DarkRey

    Member DarkRey still transfoooorming.... with sum lags!

    Joined:
    Mar 9, 2007
    Messages:
    983
    Location:
    Rotating around Toni
    Country:
    Croatia
    try formating ps3's hdd and it should work fine

    wtf put another option in the poll like "had it first but then i fixed it"
     
  4. uberusmaximus

    Newcomer uberusmaximus Advanced Member

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    the only slowdown that ive noticed on my 80 gig is that the in-game xmb is a little laggy.

    other than that i havent noticed anything.
     
  5. deathfisaro

    Member deathfisaro Narcistic Deathfisaro Fan

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    2,053
    Location:
    Vancouver, BC
    Country:
    Canada
    That's quite strange. Try backing up your HDD and format it as someone else suggested.

    Also in-game XMB is just prototype IMO, the performance isn't that great.
     
  6. DarkRey

    Member DarkRey still transfoooorming.... with sum lags!

    Joined:
    Mar 9, 2007
    Messages:
    983
    Location:
    Rotating around Toni
    Country:
    Croatia
    the only problem that im having is with the icons, sometimes it doesnt show some icons but instead it shows this "?"
     
  7. tomqman
    OP

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    yer did that and its all fine now
     

Share This Page