My Menu Theme, i'm screwed aren't I?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by bigguyplaying, Jul 8, 2009.

Jul 8, 2009
  1. bigguyplaying
    OP

    Newcomer bigguyplaying Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    So I recently put on a menu them .app from softmii and it worked fine, got the theme and all, but i FORGOT TO BACK UP THE ORIGINAL MENU THEME. Now i can't get new themes, I can't get the default theme, and i'm stuck with a stupid theme I was just testing out... Is there anyway for mre to get the original 00000072.app file?

    -Thanks in advance
     
  2. Tux'

    Member Tux' GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    723
    Location:
    The flat lands.
    Country:
    Canada
    Read this and use NUS Downloader to get it.
     
  3. akash86

    Newcomer akash86 Advanced Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    61
    Location:
    LA, California
    Country:
    United States
    i was just gonna do the same thing
     
  4. bigguyplaying
    OP

    Newcomer bigguyplaying Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Problem still:
    I got the WAD it shows up as: 0000000100000002-NUD-417.wad file, so i got WADder and everything. But it says to copy the common-key.bin file to C:/Documents and settings/USERNAME/ only problem is, i'm running vista so i can't even find a documents and settings folder. So I can only assume it meant documents? well i tried to use wadunpacker on it and only got 3 files, all of which were 1 KB or so. So if i'm running vista, where is the documents and settings folder?
     
  5. bula

    Member bula GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 4, 2009
    Messages:
    814
    Country:
    United States
    What are you trying to do? go back to original system menu? just install it with wadmanager. Make sure that you are a NTSC user, that sysmenue is for US.
     
  6. bigguyplaying
    OP

    Newcomer bigguyplaying Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    NVM solved my own problem
    Just found out vista's documents and settings IS just...documents lol sorry guys thanks for the link though [​IMG]
     

Share This Page