MPlayer CE 0.61 RELEASED

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by wiiman123, May 25, 2009.

May 25, 2009

MPlayer CE 0.61 RELEASED by wiiman123 at 11:55 PM (5,191 Views / 0 Likes) 39 replies

  1. wiiman123
    OP

    Member wiiman123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand


  2. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,657
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Whoa, still had to try 0.6 and here comes 0.61.

    Good work, MPlayer-CE Team! [​IMG]
     
  3. illinialex24

    Member illinialex24 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 26, 2009
    Messages:
    968
    Location:
    The Midwest
    Country:
    United States
    This is sweet.
     
  4. Chaos Punk

    Member Chaos Punk GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    224
    Location:
    Bakersfield, CA
    Country:
    United States
    does anyone else get random code dumps when selecting USB files?
     
  5. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    Did you correctly install the mplayer cios 202?
     
  6. cooldudechand

    Member cooldudechand GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    151
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia
    i get it everytime when i use it second time like when i start i select usb the the avi file and if i do again it gives me code dump... i uninstalled 202 earlier with anytime thingy then used hermes installer... but still same...
     
  7. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    I hope someone makes a channel out of this soon..... I hate creating them.
     
  8. ForceXT

    Newcomer ForceXT Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    21
    Country:
    Australia
    I have followed all of the instructions and installed DVDx via advanced install select Ciso 202 but whenever I try to run the application I get a DSI exception error.

    What am I doing wrong?

    Please help [​IMG]
     
  9. UranusKiller

    Member UranusKiller TranceMaster

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    951
    Location:
    Redcar, England, UK.
    Country:
    United Kingdom
    what do you think WADder.net is for? tsss
     
  10. imapterodactyl

    Member imapterodactyl GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Messages:
    424
    Country:
    United States
    Sounds like you don't have Wifi... open your SMB.conf and comment out everything. Worked for me when I had to move the Wii to a spot out of my Wifi range. Strangely, removing the smb.conf entirely did not help at all.
     
  11. BlackEnigma

    Member BlackEnigma GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    342
    Country:
    United States
    The new cIOS installer by Hermes doesn't seem to play the videos on my hard drive as smoothly as before. Or more correctly it seems to be out of sync with the audio.

    I'm guessing that this cIOS isn't USB2 like the one by kwiirk?
    But it serms that only this new cIOS will work with 0.61. Other cIOS cause a freeze when trying to read the hard drive.
     
  12. slicknixon

    Newcomer slicknixon Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    I haven't gotten a single SMB crash yet.
    The problem seems to have been fixed.
     
  13. LexLuthor

    Member LexLuthor GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    161
    Location:
    Southampton, UK
    Country:
    United Kingdom
    Hmm, still doesnt seem to like my USB drive.
    Its really frustrating that it doesn't. Geebox does.

    What HDD formatting is recommended for MPlayer?
    Would the MPlayer Cios 202 make any difference here?
     
  14. madtamski

    Member madtamski GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    404
    Location:
    Glasgow, Scotland, UK
    Country:
    United Kingdom
     
  15. ganons

    Member ganons GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    1,944
    Country:
    United Kingdom
  16. phillyrider807

    Member phillyrider807 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    118
    Country:
    United States
    Could someone help me setting up smb? I can't figure it out.
     
  17. wiiman123
    OP

    Member wiiman123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand
    Just enter the setting correctly and it should work fine.
     
  18. skx7

    Member skx7 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    120
    Country:
    Spain
    this setup works 100% with mplayer ce, ftpii and usb loader:

    3 partitions:
    1st: fat32 (used by mplayer ce and ftpii)
    2nd: wbfs (used by usb loader)
    3rd: ntfs (to store iso image for example)

    BTW: all my respect goes out to the mplayer devs. the smb streaming kicks ass :-)
     
  19. jservs7

    Member jservs7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    891
    Country:
    Puerto Rico
    Not to mention the improvements with playing movie files and DVDs. It felt like it jumped 10 versions up in these aspects alone.

    RIP GeeXboX [​IMG]
     
  20. 2yugimoto

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    is it compatable with a 4.0U wii?
     

Share This Page