Mortal Kombat Armageddon Problems.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by krissynz, Jan 12, 2009.

Jan 12, 2009
  1. krissynz
    OP

    Newcomer krissynz Advanced Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    85
    Country:
    United States
    So I made a disc using an ISO of Mortal Kombat Armageddon and the first load screen that tells you that you can use any controller for the game, then the game just goes to a black screen, anyone know a solution? This is a NTSC game, and I have a NTSC system, and all the other 6 games I tried have worked, so just curious.
     
  2. spawn844

    Member spawn844 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    179
    Country:
    Canada
    maybe its not compatible? some games just dont work this might be one of them
     
  3. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
  4. Raylene2K7

    Member Raylene2K7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    978
    Location:
    parts unknown
    Country:
    Jamaica
    Despite the fact that he wasn't able to use the search, he deserves a spanking just for not even telling if he has a mod-chip or a soft-modded wii!
     
  5. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    wait.....didn't read well the first post, so it launches but then you get a black screen..??? then you must have a ModChip, in that case do not patch to IOS249, instead patch to IOS33 or 36
     

Share This Page