More stupid What If?

Discussion in 'M3 Adapter' started by TheDsKid, Apr 19, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Apr 19, 2009

More stupid What If? by TheDsKid at 2:40 AM (878 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. TheDsKid
    OP

    Newcomer TheDsKid Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    What if there is a way to get R4 using M3's Touchpod??
     
  2. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    No unless you want to try re-writing the whole source code (which they probably won't give you).
     
  3. Golin

    Member Golin GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    201
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Seriously, BUY AN M3 DS REAL. We're not going to tell you again. They're different cards which work differently, your R4 DS cannot miraculously evolve into an M3 DS Real, an M3 Sakura, or an iTouch.

    The R4 DS and the M3 DS Simply are the same products so they can switch from one to another via minor mod, the three newer cards are different.
     
  4. Dark^'^Knigh

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    This line of questioning on this forum has been "done to death" around the time the English hacked Sakura was released many months ago......I must admit I too posted way back about getting it to run on my old R4. Unlike yourself, I only asked once, gave in and bought myself an M3Real.
    I'd say you are 'skating on very thin ice' dual posting under different headings. Proliferating this board with trash/crap posts isn't going to make you any friends here [​IMG]
     
  5. Dizzy Doom

    Newcomer Dizzy Doom Advanced Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    82
    Country:
    United States
    You won't be able to run ANY firmware that isn't designed for your flashcart, because, well, it's DIFFERENT hardware, so the rom booting code is different for each one.
    Sakura was hacked to be used like Moonshell 2 is used now, as there's no way the rom booting code works on any cart but the m3 real (or the itouch ds, but that's a different story, because itouchds hardware is very similar to the m3real)
     
  6. saxamo

    Member saxamo Spaaaaace!

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    775
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    Why does our board get the classically comedic, yet stupid-ass posts?!
     
  7. Golin

    Member Golin GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    201
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    If you mean the M3 board, it's because M3 releases too many products for some people to keep up with.
     
  8. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page