More Brawl USBloader woes

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by Fedule, Aug 29, 2009.

Aug 29, 2009

More Brawl USBloader woes by Fedule at 4:41 PM (819 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Fedule
    OP

    Newcomer Fedule Newbie

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    4
    Country:
    Ireland
    Lots of potential landmines here:

    -Playing imported NTSC Brawl on PAL Wii
    -Playing using USB Loader GX rev 717, currently set to force PAL-60 video for all games
    -I am using an iso ripped from the physical NTSC retail version
    -I have the following cIOS: 249 (cIOS 36 rev 10), 222 (from IOS 36) and 223 (from IOS 60 merged with 36)
    -Running Wii Menu 3.2 E

    I can load Brawl, and (for starters) don't get the black and white video that I'd expect when running off the DVD. It takes a long time to load but seems to work fine once its loaded. Intro video plays and everything. However, when I try to load a cutscene (I'm doing this from the menu to save time) I either get the usual green screen (when using IOS 249) or the game hangs (on IOS 222 or 223). I have block IOS reload set to ON.

    ...halp?
     
  2. aabbccdd

    Member aabbccdd GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 28, 2009
    Messages:
    179
    Country:
    Finland
    cIOS223, install it with IOS36 merged with 37, and 222 default. I'm running the game from CFG USB Loader with cIOS223 selected, and the game works just fine.
     
  3. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,359
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    wrong section...
     

Share This Page