Modern Warfare: Reflex freeze

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Guild McCommunist, Nov 6, 2009.

Nov 6, 2009
  1. Guild McCommunist
    OP

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    A fix has been found! Thanks to profscam for providing it!

    CoD: Reflex disc fix!



    (video of the fix)

    Here's how you do it, in my words:

    - Stand near your Wii and get ready to eject the disc.
    - Go into the game, load Aftermath from Mission Select.
    - Immediately after you press it, right as the loading bar appears, eject the disc.
    - You should get a message saying "Insert Call of Duty: Modern Warfare: Reflex Edition" or something along those lines. You heard the Wii, insert that bitch up!
    - You'll be all loaded and past the cutscene, onto the Aftermath "level" (since it's a movie, right? I was too busy posting this to watch).
    - Have fun with Act II and the rest of the game! You'll need to do this EVERY TIME you want to see Aftermath again. However, all the other levels load fine so far.

    Thanks goes to profscam for providing the video and the info.
     


  2. arodey

    Member arodey GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    208
    Location:
    Cincinnati, OH
    Country:
    United States
    Having same problem using WiiFlow and USB GX. KHAAAAN!!!!!!!!!!!!
     
  3. Narolez

    Member Narolez GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    369
    Location:
    <LAB#257>
    Country:
    Germany
    The release is a bad dump!

    This copy is poorly recorded, and therefore contains bugs. Specifically, it has detected that the mode "Single Player" is incomplete, just finish the first act.
     
  4. WaRMarinE

    Member WaRMarinE GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    194
    Location:
    Mexico
    Country:
    Mexico
    It was also mensioned at another forum that people were having problems with this release.
     
  5. Guild McCommunist
    OP

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    Was it GameSpot? I saw a guy had the same problem but was able to skip the cutscene. However, before the game loads it gets to the freezing part in the cutscene, so I don't see how this is possible.
     
  6. Riicky

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    I've got the same freeze using the following:

    Cioscorp 3.5
    Neogamma R7
    Neogamma R8
    USBLoader GX (latest Rev)
    Wiiflow
    Gecko 1.93

    like a few posts above, I agree that it's a bad dump
     
  7. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    definitly a bad dump if you DLed it, wiisos states as "Nuked"
     
  8. profscam

    Newcomer profscam Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Just eject the disk once the level loads. Put it back in. The FMV finishes loading allowing you to skip.


    ~BANG!! BANG!!
     
  9. WiiThoko

    Member WiiThoko GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    353
    Country:
    United States
    Shit, was it the scrubbed version or non-scrubbed version?
    (downloading scrubbed version right now)
     
  10. Guild McCommunist
    OP

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    That doesn't sound very convincing... But I'll try it.

    I tried desperately and unsurprisingly it doesn't work. Don't post dumb shit.
     
  11. TeenTin

    Member TeenTin GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    1,217
    Country:
    Hong Kong
    any good dump released yet ?
     
  12. profscam

    Newcomer profscam Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Scrubbed from Wiiso. It was lightyears dump

    Did it work?


    ~BANG!! BANG!!
     
  13. Guild McCommunist
    OP

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    lightyear's doesn't work, that's what I used. I think most other isos are just lightyears as well.
     
  14. arodey

    Member arodey GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    208
    Location:
    Cincinnati, OH
    Country:
    United States
    yeah on hippyfreaks thread he says its just a "DEMO" (no single player levels)? just multiplayer but your not supposed to play online!
     
  15. Guild McCommunist
    OP

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    A) Yeah, I read that. But that may be his own rip. He says NONE of the single player levels are avaliable. Lightyear's has all of them up to Aftermath, then freezes (unless the demo was supposed to go up to that).
    B) The "don't play online" thing is still a rumor, I think. I haven't heard cases of anyone getting banned. I'm just not risking it.
     
  16. wiiwaker

    Newcomer wiiwaker Member

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    31
    Country:
    China
    Press A after loading, I tried the first time and it did work.
     
  17. Guild McCommunist
    OP

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    Yeah, except it doesn't load in time before the freeze in the cutscene. Is it just luck if it loads fast or did you do something special?
     
  18. arodey

    Member arodey GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    208
    Location:
    Cincinnati, OH
    Country:
    United States
    is it possible to come up with an alt-dol to skip that level or cut scene?
     
  19. Guild McCommunist
    OP

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    I was actually thinking of a cheat code to unlock every level so we could just skip Aftermath.
     
  20. arodey

    Member arodey GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    208
    Location:
    Cincinnati, OH
    Country:
    United States
    are there any for 360 or ps3? i looked but couldnt find anything.

    How about you extract your save and post it? that way we could all get past this problem!

    Just sent this PM to wiiwaker:
    Hey dude I read you got past the problem of the game freezing. Wondering if you could extract your save and e-mail to me or post it somewhere? I bet everyone would be really grateful. I could help you if your unfamiliar how to do it. I'M BEGGING YOU FOR YOUR HELP!!!
     

Share This Page