Hacking Modern Warfare: Reflex freeze

Guild McCommunist

(not on boat)
OP
Member
Joined
May 6, 2009
Messages
18,148
Trophies
0
Age
29
Location
The Danger Zone
XP
10,228
Country
United States
A fix has been found! Thanks to profscam for providing it!

CoD: Reflex disc fix!



(video of the fix)

Here's how you do it, in my words:

- Stand near your Wii and get ready to eject the disc.
- Go into the game, load Aftermath from Mission Select.
- Immediately after you press it, right as the loading bar appears, eject the disc.
- You should get a message saying "Insert Call of Duty: Modern Warfare: Reflex Edition" or something along those lines. You heard the Wii, insert that bitch up!
- You'll be all loaded and past the cutscene, onto the Aftermath "level" (since it's a movie, right? I was too busy posting this to watch).
- Have fun with Act II and the rest of the game! You'll need to do this EVERY TIME you want to see Aftermath again. However, all the other levels load fine so far.

Thanks goes to profscam for providing the video and the info.
 

Narolez

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 10, 2009
Messages
369
Trophies
0
Location
<LAB#257>
XP
50
Country
Gambia, The
The release is a bad dump!

This copy is poorly recorded, and therefore contains bugs. Specifically, it has detected that the mode "Single Player" is incomplete, just finish the first act.
 

Guild McCommunist

(not on boat)
OP
Member
Joined
May 6, 2009
Messages
18,148
Trophies
0
Age
29
Location
The Danger Zone
XP
10,228
Country
United States
WaRMarinE said:
It was also mensioned at another forum that people were having problems with this release.

Was it GameSpot? I saw a guy had the same problem but was able to skip the cutscene. However, before the game loads it gets to the freezing part in the cutscene, so I don't see how this is possible.
 

Riicky

Well-Known Member
Member
Joined
May 15, 2009
Messages
607
Trophies
0
Age
37
Location
Reading,Pennsylvania
XP
124
Country
United States
I've got the same freeze using the following:

Cioscorp 3.5
Neogamma R7
Neogamma R8
USBLoader GX (latest Rev)
Wiiflow
Gecko 1.93

like a few posts above, I agree that it's a bad dump
 

profscam

Member
Newcomer
Joined
Nov 6, 2009
Messages
6
Trophies
0
XP
1
Country
United States
Just eject the disk once the level loads. Put it back in. The FMV finishes loading allowing you to skip.


~BANG!! BANG!!
 

Guild McCommunist

(not on boat)
OP
Member
Joined
May 6, 2009
Messages
18,148
Trophies
0
Age
29
Location
The Danger Zone
XP
10,228
Country
United States
profscam said:
Just eject the disk once the level loads. Put it back in. The FMV finishes loading allowing you to skip.


~BANG!! BANG!!

That doesn't sound very convincing... But I'll try it.

I tried desperately and unsurprisingly it doesn't work. Don't post dumb shit.
 

profscam

Member
Newcomer
Joined
Nov 6, 2009
Messages
6
Trophies
0
XP
1
Country
United States
WiiThoko said:
Shit, was it the scrubbed version or non-scrubbed version?
(downloading scrubbed version right now)

Scrubbed from Wiiso. It was lightyears dump

Did it work?


~BANG!! BANG!!
 

Guild McCommunist

(not on boat)
OP
Member
Joined
May 6, 2009
Messages
18,148
Trophies
0
Age
29
Location
The Danger Zone
XP
10,228
Country
United States
profscam said:
WiiThoko said:
Shit, was it the scrubbed version or non-scrubbed version?
(downloading scrubbed version right now)

Scrubbed from Wiiso. It was lightyears dump

Did it work?


~BANG!! BANG!!

lightyear's doesn't work, that's what I used. I think most other isos are just lightyears as well.
 

arodey

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 19, 2009
Messages
208
Trophies
0
Age
39
Location
Cincinnati, OH
XP
100
Country
United States
yeah on hippyfreaks thread he says its just a "DEMO" (no single player levels)? just multiplayer but your not supposed to play online!
 

Guild McCommunist

(not on boat)
OP
Member
Joined
May 6, 2009
Messages
18,148
Trophies
0
Age
29
Location
The Danger Zone
XP
10,228
Country
United States
arodey said:
yeah on hippyfreaks thread he says its just a "DEMO" (no single player levels)? just multiplayer but your not supposed to play online!

A) Yeah, I read that. But that may be his own rip. He says NONE of the single player levels are avaliable. Lightyear's has all of them up to Aftermath, then freezes (unless the demo was supposed to go up to that).
B) The "don't play online" thing is still a rumor, I think. I haven't heard cases of anyone getting banned. I'm just not risking it.
 

arodey

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 19, 2009
Messages
208
Trophies
0
Age
39
Location
Cincinnati, OH
XP
100
Country
United States
are there any for 360 or ps3? i looked but couldnt find anything.

wiiwaker said:
Press A after the loading, I tried the first time and it did work.
How about you extract your save and post it? that way we could all get past this problem!

Just sent this PM to wiiwaker:
Hey dude I read you got past the problem of the game freezing. Wondering if you could extract your save and e-mail to me or post it somewhere? I bet everyone would be really grateful. I could help you if your unfamiliar how to do it. I'M BEGGING YOU FOR YOUR HELP!!!
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: +1