ROM Hack RELEASE [MOD] Jurassic World Evolution Graphics Mod

DemetriusBlack

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 26, 2019
Messages
52
Trophies
0
Age
31
XP
640
Country
Barbados
What was changed:

- Increased resolution by 20% [Portable]
- Increased the quality and range of drawing vegetation [Portable / Dock]
- Improved quality of dynamic shadows [Portable / Dock]
- Enabled 3-cascade dynamic shadow mode [Portable / Dock]
- Increased resolution of dynamic shadows [Portable]



Overclock:

Portable: 768/1600
Docked: 921/1600 [Performance Will Be Worse]


Install Instructions:

Unzip the archive to:
Atmosphere: atmosphere/contents
SX OS: sxos/titles


Credits to ecl0674 for making this mod.


NOTES:
The game has double buffer vsync, if fps is below 25, then it drops to 20, if below 20, then it drops to 15.
 

Attachments

  • JWE_v1.0.3.54786_Switch_Graphics_Mod_08.11.2020.zip
    4.2 KB · Views: 259
Last edited by DemetriusBlack,

ecl0674

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 7, 2019
Messages
123
Trophies
0
XP
1,298
Country
Russia
This is called double buffer. For some reason it's activated below 25 FPS.
Thanks so much for explain. Is any chance to disable this thing trought main file? I dont see this in configs.

Update:
File repacked new version of tool, that fully support Switch version of Config.ovl
Before i was using modded file from PC version.
JWE_v1.0.3.54786_Switch_Graphics_Mod_08.11.2020.zip
Here also is screenshots, before and after:
1 before.jpg 1 after.jpg
2 before.jpg 2 after.jpg
3 before.jpg 3 after.jpg
4 before.jpg 4 after.jpg
 

Attachments

  • JWE_v1.0.3.54786_Switch_Graphics_Mod_08.11.2020.zip
    4.2 KB · Views: 226
Last edited by ecl0674,
  • Like
Reactions: Stban0626

masagrator

The patches guy
Member
Joined
Oct 14, 2018
Messages
4,643
Trophies
2
XP
7,689
Country
Poland
There is no one way sadly. In some cases double buffer is activated using SDK and still it's not figured out how this is done.

Check for vsync stuff and try to turn everything off. Otherwise can't help.
 

Franfran

New Member
Newbie
Joined
Jun 7, 2020
Messages
3
Trophies
0
Age
28
XP
38
Country
Albania
Hello I have a problem with this mod, after copying the mod files to atmosphere contents jurassic world evolution gives an error when launching and crashes on the black nintendo screen, it worked perfectly before doing this
 

Huy98vn

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 16, 2017
Messages
337
Trophies
0
Age
23
XP
481
Country
Vietnam
Hello I have a problem with this mod, after copying the mod files to atmosphere contents jurassic world evolution gives an error when launching and crashes on the black nintendo screen, it worked perfectly before doing this
did your game version match with this patch? - v 1.0.3.54786
Edit: it works on my newest update v1.04
 
Last edited by Huy98vn,
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Lol