Metroid Trilogy Multiplayer help

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by thiagofera, Jan 27, 2010.

Jan 27, 2010
  1. thiagofera
    OP

    Newcomer thiagofera Advanced Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    57
    Location:
    Brasil
    Country:
    Brazil
    First I use USB Loader GX, there on Metroid Prime Trilogy I can choose MP1, MP2, MP3 or default, but I cannot play MP2:Echoes Multiplayer, Is there any way to run it?
     
  2. camurso_

    Member camurso_ GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    540
    Country:
    Portugal
    think not!
     
  3. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Not yet. Did you ever search for it?
     
  4. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    You can only do it with a DL DVD+R burnt disk and cioscorp Extras metroidprime cios55 dip13
     
  5. thiagofera
    OP

    Newcomer thiagofera Advanced Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    57
    Location:
    Brasil
    Country:
    Brazil
    Tried with IOS 222, Failed, same as 249, There must be a way to play it!
     
  6. Slimmmmmm

    Member Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,687
    Location:
    the land of lol
    Country:
    United Kingdom
     
  7. thiagofera
    OP

    Newcomer thiagofera Advanced Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    57
    Location:
    Brasil
    Country:
    Brazil
    I mean that I Don't need to buy a DVD only for this game, why WIIs can't switch betwin dols in the game?
     
  8. DKAngel

    Member DKAngel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    659
    Location:
    Perth,Australia
    Country:
    Australia
    cant switch as it breaks the backup loading functions and Reloads a different ios :/
     
  9. mousex

    Member mousex GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    987
    Country:
    United States
    The Wii can, else the retail game wouldn't work, but the Wii shuts down (restarts) your USB drive while doing so.
    And by the way, dual layer DVDs are not so expensive anymore you should be able to buy a few from your pocket money.
     
  10. thiagofera
    OP

    Newcomer thiagofera Advanced Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    57
    Location:
    Brasil
    Country:
    Brazil
    Here in Brazil, one standart wii game costs like 150 dollars, so I really can't spend all that money on just one game...
    BTW it would be interesting if some hacker could make the a wii firmware, like next to the SD button be a HDD one, like fully hacked like PSP has...
     
  11. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    So, buy a Dual Layer DVD. And such a firmware would be interesting at best. It's too risky for general usage.
     

Share This Page