Megaman Zero Collection

Discussion in 'M3 Adapter' started by GStealth, Jun 17, 2010.

Jun 17, 2010

Megaman Zero Collection by GStealth at 2:40 AM (1,322 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. GStealth
    OP

    Newcomer GStealth Newbie

    Joined:
    Jun 11, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Is the clean rom able to be played on M3 Real without the AP graphics? Using the patched version of the rom gives me a black screen after the cracktro. Currently using regular firmware from handheldsources
     
  2. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,185
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    ive used the patched version and it works fine on the latest sakura version
     
  3. mk.2

    Newcomer mk.2 Advanced Member

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    79
    Country:
    Australia
    Clean rom doesn't work with latest sakura firmware (got from handheldsources). Cracked version works fine (with ugly intro).
    Seeing how M3 team doesn't care much about fixing new AP, I suggest you not to wait for new FW for the fix.
     
  4. GStealth
    OP

    Newcomer GStealth Newbie

    Joined:
    Jun 11, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I updated to the most recent version of Sakura and tried the patched version... I still get a black screen after the cracktro [​IMG]
     
  5. Zelbano

    Newcomer Zelbano Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    45
    Country:
    Sweden
    Should work if you dont have any cheat activated (works for me with Sakura 1.47a). To check if any cheat is activated press "Y" instead of "A" when selecting a game, then select "Cheat Switch: Off". If it doesnt work check for another rom.
     

Share This Page