Magician's quest not working?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Fusor, May 30, 2009.

May 30, 2009

Magician's quest not working? by Fusor at 12:24 AM (2,878 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. Fusor
    OP

    Newcomer Fusor Newbie

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    Canada
    When i try to load it on my R4, it says "Unable to read save data. Please turn OFF and reinsert the Game card."
    Downloaded this rom from Dsromnews. Anyone have a patch for this?
     
  2. Fusor
    OP

    Newcomer Fusor Newbie

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    Canada
    I read something about an ARM7 patch. How do i do this? Better yet, does another have a LINK TO A pre patched game available? [​IMG]
     
  3. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,077
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Asking for ROMS, pre-patched or otherwise is against forum rules but I'm sure you knew that already.

    The search button will find you lots of ARM7 patching guides. Use it.
     
  4. Domination

    Member Domination GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    4,127
    Location:
    Your Mum
    Country:
    Singapore
    Fusor, please edit your request or the mods may give you a warn....

    For Arm7, you'll need DSLazy or DSBuff ..... I'm sure there was an ARM7 on the DSLazy page too.... Forgot...
     
  5. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
  6. Fusor
    OP

    Newcomer Fusor Newbie

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    Canada
    Boy read some guides and they all sound complicated and desktop cluttering [​IMG] Noone knows a website with the patched?
     
  7. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    nope~!
    i doubt so but it would be really better try to hold a copy of yasumenu!
    it works so much better than the r4 firmware
     
  8. TraumaHoundNDS

    Member TraumaHoundNDS GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    355
    Location:
    Seattle, WA, USA
    Country:
    United States
    ...or even better, might be time to swap out that R4 for a better-supported one like the CycloDS or Acekard2i.
     
  9. Domination

    Member Domination GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    4,127
    Location:
    Your Mum
    Country:
    Singapore
    This isn't going to become a "recommend-him-a-flashcart-forcefully" topic is it?

    Anyways.... use Ysmenu~ best for r4.... or you can still get the DSLazy/DSBuff and do Arm7 yourself... experience counts... you may never know you might need it for other games next time....
     
  10. medegen

    Newcomer medegen Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Thailand
  11. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    now i know this is your nick in gbatemp~!
    thanks for this and i will PM the user to try it out
     
  12. Fusor
    OP

    Newcomer Fusor Newbie

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    Canada
    Thanks everyone [​IMG] but i already found a torrent for this last night lol [​IMG]
     
  13. Zanmatto

    Newcomer Zanmatto Newbie

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Help I don't know how to do it I followed the link that was posted on this forum but I don't know how to do it! I really wanna play Magician's quest. I use winrar
     

Share This Page