Madworld DRE problems

Discussion in 'Wii - Hacking' started by teforeon, Mar 14, 2009.

Mar 14, 2009

Madworld DRE problems by teforeon at 4:36 PM (766 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. teforeon
    OP

    Newcomer teforeon Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Hi! I have a ntsc chipped wii and I got madworld scrubbed version and brickblocked and removed error 002 with gwp1.2.

    In disc channel the game gets to dre screen before anything, in geckos and wiigator3 it runs ok but it does dre problems (than i eject the disc and put it again) and the game continues but then again the dre screen and again and again. It's unplayable.

    I (re?)installed ios 38,53,55 but the problem persists.

    Anyone?

    Thank You
     
  2. teforeon
    OP

    Newcomer teforeon Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    up! plz!!!!!!
     
  3. talflanzman

    Newcomer talflanzman Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    39
    Country:
    Israel
    Use IOS Patcher to patch it to IOS30 or IOS249 for softmod.
    I did it and it works !
     
  4. innercy

    Member innercy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    745
    Country:
    burn another copy... last time i got dre right after i insert the disc... burn another copy n it work just fine
     

Share This Page