m3i zero problem when dsi is closed

Discussion in 'M3 Adapter' started by kplac182, Jul 25, 2009.

Jul 25, 2009
  1. kplac182
    OP

    Newcomer kplac182 Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I have an m3i zero with m3 sakura 1.40 and the f_core 1.0 data in my m3i zero. When I start running a game , the game runs fine , but when I close my dsi it goes off. I have tested an original game to see if teh problem is in my dsi , but this problem did not occur. I would appreciate if someone would know what the problem could be . Thanks.
     
  2. jphriendly

    Member jphriendly GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    367
    Country:
    United States
    You don't seem to be alone with this issue. Just saw someone else complaining about it here. I guess it's an issue with the M3's firmware.
     
  3. kplac182
    OP

    Newcomer kplac182 Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Oh. Well , at least is something that happens to everyones m3i zero ( i Hope , or else then somethings wrong with mine ) , thanks for the quick response by the way.
     
  4. jphriendly

    Member jphriendly GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    367
    Country:
    United States
    No problem. Sorry that it probably wasn't the response you were looking for. [​IMG]
     
  5. iwakura

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
    I realized later that I have this problem too. I think this is happening to everyone's M3i's...right?

    It may also depend on the game you are running...
     
  6. jphriendly

    Member jphriendly GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    367
    Country:
    United States
    From what I have read, yes, it seems to be happening to everyone with a M30. I don't have one myself, that's just what I have gathered from other posts I have seen (and this one).
     
  7. kplac182
    OP

    Newcomer kplac182 Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    All we can do is wait for a fix then [​IMG]
     
  8. sooyoung87

    Newcomer sooyoung87 Newbie

    Joined:
    Jul 5, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    both of mine does not have this problem.
     
  9. kevin1231

    Member kevin1231 Advanced Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    Where did all of you get them? Maybe theyre defective?, I got mines from gamezway, and left a few games on for several hours each while the dsi was closed

    it never turned off or anything, it resumed back to where it was left off wen i closed it
     
  10. Nerdii

    Banned Nerdii Banned

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    290
    Location:
    The Place? Perth... Warn: BIG.
    Country:
    Australia
    My AK2i does this.
     
  11. Melvinkooi

    Member Melvinkooi GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    214
    Country:
    Netherlands
    I got this problem to, just figured out yesterday.
    EDIT: This is strange, it works now if i close the DSI.
     
  12. kplac182
    OP

    Newcomer kplac182 Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    [​IMG] I ordered this from gamebygame.com Do you guys think they will give me a new one if I explain the situation ?
     
  13. shawty00

    Newcomer shawty00 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    63
    Location:
    Seattle
    Country:
    United States
    bought mine from gamekool and i have no issues at all with it whatsoever.
     
  14. sweenish

    Member sweenish GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    704
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    had mine closed for about a half hour or more yesterday, resumed with no issues.
     
  15. théo

    Newcomer théo Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    31
    Country:
    Puerto Rico
    I believe this happens if you close the lid too hard.
     

Share This Page