load disc channel from hbc

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by blitzer320, Nov 29, 2009.

Nov 29, 2009

load disc channel from hbc by blitzer320 at 2:56 PM (1,095 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. blitzer320
    OP

    Member blitzer320 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    370
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    i remember there being an program that could load whats in the drive from the hbc because my sensor bar broke and need a quick fix until it gets shipped i have an original copy of rockband and cios gives me issues with dlc so i don't want to use neogamma because i want it to use the original ioses not redirect to 249
     
  2. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    http://www.tehskeen.com/forums/showthread.php?p=44500

    Enjoy, and good luck.
     
  3. Slimmmmmm

    Member Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,687
    Location:
    the land of lol
    Country:
    United Kingdom
    As tehskeen is gone now, does anyone have another link to this somewhere else ? ? ?
     
  4. Jdbye

    Suspended Jdbye Always Remember 30/07/08

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    1,071
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    I'm guessing it's Gecko OS, http://wiibrew.org/wiki/Geck:wtf:S
     
  5. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    light some candles either side of your Tv your wii motes will work again aka home made bar sensor
     

Share This Page