Left 4 Dead, possible?

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Zonix, Dec 18, 2008.

Dec 18, 2008

Left 4 Dead, possible? by Zonix at 6:01 PM (1,099 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Zonix
    OP

    Member Zonix GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    231
    Country:
    Sweden
    Will I be able to play Left 4 Dead on a PC that runs Half-Life 2 Deathmatch fine?

    EDIT: Forgot to add that the PC is old, 5+ years old.
     
  2. Egonny

    Member Egonny GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    365
    Location:
    Brussels, Belgium
    Country:
    Belgium
  3. Jax

    Member Jax Pip Pip Cheerioink!

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    4,092
    Location:
    L.A.V.
    Country:
    Portugal
    It uses the same engine, so you probably can.
     
  4. Zonix
    OP

    Member Zonix GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    231
    Country:
    Sweden
    I can't use "Can You RUN It?" because Java is not working :/ I'm using Firefox
     
  5. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    What are the specs of your computer?
     
  6. Zonix
    OP

    Member Zonix GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    231
    Country:
    Sweden
    Field Value
    Computer
    Operating System Microsoft Windows XP Professional
    OS Service Pack Service Pack 2
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
    Computer Name USER
    User Name Admin

    Motherboard
    CPU Type Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
    Motherboard Name Unknown
    Motherboard Chipset VIA P4M800 Pro
    System Memory 768 MB

    Display
    Video Adapter NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X (128 MB)
    3D Accelerator nVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X
    Monitor Philips Brilliance 150P [15" LCD] (TY 107436)
     
  7. CockroachMan

    Member CockroachMan Scribbling around GBATemp's kitchen.

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    3,889
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    Left 4 Dead requires a little more hardware than HL2..

    How "fine" can you run that? High settings? Than you should be fine..
    Low settings? Definitely not :/

    I think your video card can't handle it.
     
  8. Votkrath

    Member Votkrath GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2008
    Messages:
    127
    Country:
    Sweden
    Celeron Processor? 768 MB of RAM? An old graphics card from the GeForce 4 series?

    Well, basically you can, but not on higher settings. And since you have a 15" monitor you play on a low resolution anyway so I don't know. Try to download some kind of demo or pirate it and see if it works well and if it does go out and buy it. Probably it should automatically set the settings to what fit your computer. If it doesn't work, try to set them even lower if possible and if that doesn't work, no sorry.
     
  9. Zonix
    OP

    Member Zonix GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    231
    Country:
    Sweden
    I did pirate it a couple of weeks ago just to try it but I just got a black screen, there were sound but no image.

    Is it possible to lower the settings before starting the game?
     
  10. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    That didn't make much sence.
    High will be good but low won't??? ... [​IMG]


    Whi;e your at it, pick up more RAM
     
  11. CockroachMan

    Member CockroachMan Scribbling around GBATemp's kitchen.

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    3,889
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    If he can run HL2 on high settings, then, his computer is good.. so he can run Left 4 Dead, which requires a good computer..

    Else if he can run HL2 on low settings only, then, his computer is not so good.. hence, Left 4 Dead won't run..

    Can you understand it now?
     

Share This Page