Latest m3 simply firmware

Discussion in 'M3 Adapter' started by AhmedAtry, Dec 19, 2008.

Dec 19, 2008

Latest m3 simply firmware by AhmedAtry at 5:18 AM (2,516 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. AhmedAtry
    OP

    Newcomer AhmedAtry Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    I was trying to update my firmware, its been a while, and have no idea whats the latest, so what is the latest??? Also has anybody gotten chrono trigger to work on the m3 simply??
     
  2. g6team

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong
    The latest firmware is System v1.14. You can use the custom cheat from here to fix the Chrono game issue.
     
  3. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Use the cheats from http://cheats.gbatemp.net to get Chrono Trigger to work on your M3 Simply. Also the M3 Simply is dead, the updates for the M3 Simply were made by the R4 team (Since the M3 Simply is just a rebranded R4) and the team is now gone so there will be no more updates.

    I suggest using YSmenu here:
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=103879
    Its faster, has better compatibility and has more features. Also you can use your M3 Simply skins on it.
     
  4. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    Iunno what it is, trust narin
     
  5. AhmedAtry
    OP

    Newcomer AhmedAtry Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Alright how do i install those cheats?
     
  6. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Read the file called Help and Credits.txt?

    You place the cheat.dat or usrcheat.dat into your _SYSTEM_ folder.
     
  7. DS Rox!

    Newcomer DS Rox! Newbie

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    7
    Location:
    Canada, Vancouver B.C
    Country:
    Canada
    i have a problem. I've just downloaded the newest moonshell, and for some reason my cheats stoped working... the cheats have been working fine but when i downloaded the moonshell, cheats don't appear when i load the M3 Simply. None of the games have the cheat option. someone, help please? LOL Narin
     
  8. DS Rox!

    Newcomer DS Rox! Newbie

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    7
    Location:
    Canada, Vancouver B.C
    Country:
    Canada
    oh i'm sorry nvm it works...but i want to know, is there a way to make the newest moonshell english? there are pop- ups saying language error...thanks
     

Share This Page