Lameboy Info

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by daz_f, Jan 17, 2009.

Jan 17, 2009

Lameboy Info by daz_f at 5:11 AM (1,195 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. daz_f
    OP

    Newcomer daz_f Member

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    hi there
    whats the crack with lameboy

    do i need any more hardware to play gba games
    i have a cyclods card
     
  2. iritegood

    Member iritegood GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    759
    Country:
    United States
    I'm not sure lameboy comes with any crack. If yours did, you might want to ask for a refund.
     
  3. VatoLoco

    Member VatoLoco Don't crush that dwarf, hand me the pliers.

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    2,261
    Location:
    Ya Cant Get There From Here
    Country:
    United States
    Lameboy is only for GB games, you're gonna need a 3in1 or some other slot-2 with sram to play GBA.
     
  4. daz_f
    OP

    Newcomer daz_f Member

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    can you play gb games without a 3 in 1
     
  5. VatoLoco

    Member VatoLoco Don't crush that dwarf, hand me the pliers.

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    2,261
    Location:
    Ya Cant Get There From Here
    Country:
    United States
    yeah, totally. you only need the 3in1 for GBA
     
  6. daz_f
    OP

    Newcomer daz_f Member

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    do i just put my gb files in a folder and i load lameboy and select games from the folder
     

Share This Page