Lagging vids

Discussion in 'Wii - Hacking' started by aakerlind, Jan 11, 2009.

  1. aakerlind
    OP

    aakerlind Member

    Newcomer
    22
    0
    Dec 23, 2008
    United States
    Is there a reason that my super mario galaxy and mario kart ingame videos are lagging/stuttering? Havent tested other games though. I use PAL and have tried with 60/50hz forced and with or without component cable. Ive used diff discs and burnt in diff speeds but it didnt matter.

    Ive tried to search the forums for an answer but havent found any. Would really appreciate if its just me or if thats how its supposed to be [​IMG]

    Also I havent been able to use Waninkokos wad manager 1.3 with sdhc altough its supposed to be sdhc compatible. anyone got the same problem?

    spank you
     
  2. davedeluxe

    davedeluxe GBAtemp Regular

    Member
    115
    0
    Jan 8, 2009
    Gambia, The
    do you use a backuploader? then thats your problem...there are various speed issiues on that loaders, so buy a chip install it and the vids won't lag
     
  3. aakerlind
    OP

    aakerlind Member

    Newcomer
    22
    0
    Dec 23, 2008
    United States
    oh, so its the 3x speed thing?

    thanks
     
  4. davedeluxe

    davedeluxe GBAtemp Regular

    Member
    115
    0
    Jan 8, 2009
    Gambia, The
    i think since 0.3 gamma there is no longer the 3x problem. but especial videos lags.
    the only way to change that...buy a chip and install it.

    its pretty easier with a chip. and you also loose your warenty if you use homebrew...so install a chip and your problems are away
     
  5. sess

    sess GBAtemp Fan

    Member
    311
    0
    Sep 20, 2008
    Brazil
    Sao Paulo
    As far as I know, you only lose the warranty if you open up your Wii case. Never heard of someone that sent his/her Wii for Nintendo to fix it with HBC installed? :P
     
  6. aakerlind
    OP

    aakerlind Member

    Newcomer
    22
    0
    Dec 23, 2008
    United States
    how come some videos lag then? every ingame video in super mario galaxy lags. however the video showing the course in mario kart dont but the final video lags.

    no one know whats up with the wad manager?