Kingdom Hearts Recoded (E) works!

Discussion in 'DSTT' started by freehacker, Jan 9, 2011.

Jan 9, 2011
  1. freehacker
    OP

    Newcomer freehacker Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    42
    Country:
    China
    I download this rom and fix it,which is my first work today.
    Infolib.dat and extinfo.dat for 5473 - Kingdom Hearts Re-Coded (Europe) (En,Fr,Ge,It,Es)[CRACKED] work fine,it seems no AP for the EU rom?
    Alao the US data were worked out.
    But my ID seems to be banned?Maybe the fix is not welcomed here......
    HERE comes the US data
    infolib.dat:
    00 00 00 00 00 00 00 00 44 E3 00 00 00 00 00 00
    00 00 00 00 00 00 00 00 9C E3 00 00 C0 E4 00 00
    08 E4 00 00 78 E5 00 00 00 00 00 00 00 E6 00 00
    38 E7 00 00 2C E8 00 00 A1 9A 00 00 E0 64 05 00
    10 3C 00 00 FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF
    30 09 00 00 94 FB 00 00 FF FF FF FF FF FF FF FF
    extinfo.dat
    0x02009a98
    00 06 09 0A 08 43 00 21
     


  2. DeltaBladeX

    Member DeltaBladeX GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    331
    Country:
    New Zealand
    Its CRACKED, so the AP has been removed.
     
  3. freehacker
    OP

    Newcomer freehacker Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    42
    Country:
    China
    Yes,but the US version has AP......Still working for it
     
  4. Ringo619

    Member Ringo619 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    554
    Country:
    United States
    the games out?!
     
  5. Sylar1

    Member Sylar1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    746
    Country:
    United States
    Yep
     
  6. freehacker
    OP

    Newcomer freehacker Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    42
    Country:
    China
    The US version freezes
    When you push START to see your staus,you recieve 2 black screens with music(on my test)
     
  7. wowwow

    Newcomer wowwow Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    how do you make it work
    i cant make work mine
     
  8. freehacker
    OP

    Newcomer freehacker Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    42
    Country:
    China
    Mr. DSTT make the infolib.dat support the game,I know little about it,so I can't answer such a difficult question
     
  9. DeltaBladeX

    Member DeltaBladeX GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    331
    Country:
    New Zealand
    I'm aware the US version still has AP. Just saying the EU version lacks it because that one is cracked. It has the word in capitals saying that.
     
  10. wowwow

    Newcomer wowwow Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    can you pass me your extinfo and infolib?
     
  11. drwhojan

    Member drwhojan GBAtemp Addict

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    2,858
    Location:
    this planet earth
    Country:
    United Kingdom
    How did you get A1 correct in infolib.dat data ?

    Chers drwhojan

    Nice work!

    A1 9A 00 00 area is the most importent - i just need to know how to get the area

    The rest the bypasser can do
     
  12. freehacker
    OP

    Newcomer freehacker Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    42
    Country:
    China
    Well,it's not my work......What about talking it by email?
    Mine:davader@foxmail.com
     
  13. drwhojan

    Member drwhojan GBAtemp Addict

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    2,858
    Location:
    this planet earth
    Country:
    United Kingdom
     
  14. freehacker
    OP

    Newcomer freehacker Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    42
    Country:
    China
    The rest of the extinfo are the same as the JPN version
     
  15. alphaboy95

    Newcomer alphaboy95 Newbie

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    Singapore
    I can't run the EU cracked ver on my dstt. It's using the latest retro infolib and extinfo. Can someone help?

    I got load rom errcode 4 while trying to run it.
     
  16. drwhojan

    Member drwhojan GBAtemp Addict

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    2,858
    Location:
    this planet earth
    Country:
    United Kingdom
    Removed
     
  17. KefRayBa

    Newcomer KefRayBa Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    20
    Country:
    Thailand
    Thank you for this, mine is working now.
     
  18. freehacker
    OP

    Newcomer freehacker Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    42
    Country:
    China
    do not thank me,just thank DSTT,who fixed the roms!
     
  19. Saken

    Member Saken GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    347
    Country:
    Australia
    Yeh i would get rid of the link :|
     
  20. alphaboy95

    Newcomer alphaboy95 Newbie

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    Singapore
    Thank you! It works now! [​IMG]
     

Share This Page