just torrented audiosurf

Discussion in 'General Gaming Discussion' started by silent sniper, Feb 15, 2009.

Feb 15, 2009
  1. silent sniper
    OP

    Member silent sniper !dennaB

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    1,392
    Location:
    Vancouver, Canada
    Country:
    Canada
    now what



    its all in an archive titled asrym.rar, with a folder inside which holds everything, titled" asrym", with another folder titled "Update" and two other files: asrym-dtn.cue and asrym-dtn.bin

    what do i do with them?
     
  2. myuusmeow

    Member myuusmeow GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    United States
    Mount the bin/cue file in Daemon Tools or Alcohol 52%. Those are optical disk image files, like ISO.
     
  3. silent sniper
    OP

    Member silent sniper !dennaB

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    1,392
    Location:
    Vancouver, Canada
    Country:
    Canada
    does it have to be one of those programs i use?

    i use this program my pc go-to guy gave me called NTI DVD-maker gold which i burn movies with, will it work with that?

    cuz NTI also burns .isos too


    k well i burnt it and reinserted it into my drive... and now nothings happening
     
  4. cupajoe

    Member cupajoe Have a cup of joe!

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    1,143
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    Maybe you need a cracked version of steam?
     
  5. BORTZ

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,639
    Country:
    United States
    Omg that game is so awesome! I dont know how to help but i remember bout a year ago when i came out i had a thread about using the demo and cracking it with Fiddler, but i dont know how to get ahold of the demo anymore.
     
  6. anandjones

    Member anandjones GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    138
    Location:
    New Zealand
    Country:
    New Zealand
    Mount the .bin only. And then run it.
     
  7. silent sniper
    OP

    Member silent sniper !dennaB

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    1,392
    Location:
    Vancouver, Canada
    Country:
    Canada
    oh fuck

    i put the .cue on it to.
    but how do i run it? just pop the disc in? or do i gotta go to the command prompt or something?
     
  8. anandjones

    Member anandjones GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    138
    Location:
    New Zealand
    Country:
    New Zealand
    Once you've mounted the .bin file, just go to My Computer and it should show up as a regular "disc in drive". And then just run that.

    Also, the .cue file is not the image, it only contains datasheets from linking to the .bin image file (if in same folder). You only use the .cue file if you want to burn the image.
     
  9. gblock247

    Member gblock247 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    462
    Country:
    United States
    Edit: pming you soon with a link [​IMG]
     
  10. silent sniper
    OP

    Member silent sniper !dennaB

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    1,392
    Location:
    Vancouver, Canada
    Country:
    Canada
    well i did burn it, oh wai what



    i thought mounting = burning
     
  11. updowners

    Member updowners lurklurklurk

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    1,323
    Country:
    Australia
    BTW, highscores won't work if you get the cracked version.
     
  12. caffeinekid

    Newcomer caffeinekid Advanced Member

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    77
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    My god. The game is only a few quid. Buy it you tight ass and then you don't have to worry about all this crap.

    I got it for like £3 or something when it first came out and it's a lot of fun even if you just mess about on it for a bit.

    I can kinda understand people grabbing really expensive games by faceless corporations, especially when most of it is garbage, but it annoys me when such cheap as chips stuff is pirated too.

    Sorry for the bit of a rant... but well....
     
  13. eltrut

    Member eltrut GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    130
    Country:
    Australia
    @caffeinekid - don't you have to have a steam subscription to buy it though? or am i mistaken?

    I also torrented this game, good for a bit of a mess around if you enjoy music in general. Better than just sitting there listening anyway [​IMG]
     
  14. agentgamma

    Member agentgamma I dont know what to put here

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    876
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Antarctica
    I downloaded a cracked version (try then buy =P) and high scores worked fine for me [​IMG]
    It didn't require Steam either.
    It didn't come with the orange box soundtrack since it was ripped [​IMG]
     
  15. updowners

    Member updowners lurklurklurk

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    1,323
    Country:
    Australia
    Is it the portable version that you have?

    Mine included the soundtrack [​IMG]
     
  16. jesterscourt

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States
    Wow, you guys can't pay $10 for a game that is actually worth it.
     
  17. updowners

    Member updowners lurklurklurk

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    1,323
    Country:
    Australia
    I didn't actually like the game so i deleted it.
     
  18. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    I downloaded the demo via Steam then figured out the demo came with the full game playable with cracked steam. [​IMG]
     
  19. Orc

    Member Orc ‎(ღ˘⌣˘ღ)

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,963
    Country:
    Hong Kong
    Steam is pretty much a free service.
    Good game, totally worth it. I got it for free though from that online contest a few months back. (I got free twice too from that and gave one to Osaka.)
     

Share This Page