Just Ordered my AK2i Cant wait

Discussion in 'Acekard' started by LUGiA, Mar 2, 2009.

Mar 2, 2009
  1. LUGiA
    OP

    Member LUGiA GBAtemp Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    425
    Country:
    United Kingdom
    is there any problems using AKIO on this card (feature wise)

    also will my Saves from my M3 Real work on the AK2i
     
  2. wilddenim

    Member wilddenim Candy!

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I've got AK2 and I use AKAIO firmware, I'm pleased to report there are no problems!

    As for saves, I haven't used a M3 so can't help you there but if the save files from your M3 ends in .nds.sav or .sav then it should work.
     
  3. Purses

    Member Purses GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 16, 2009
    Messages:
    109
    Country:
    United States
    Yes the saves will work.
     
  4. trevsweb

    Newcomer trevsweb Member

    Joined:
    Aug 11, 2003
    Messages:
    19
    Country:
    United Kingdom
    ordered my DSi acekard on the weekend from Shop.01media for the UK so the order mightve been processed on monday... well it turned up early this morning wednesday! what service!
    hope my mum enjoys it. loading scummvm on atm
     
  5. LUGiA
    OP

    Member LUGiA GBAtemp Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    425
    Country:
    United Kingdom
    focalprice dispatched my AK2i hope to get it by Saturday/Monday
     

Share This Page