JPCSP emulation hel

Discussion in 'Computer Programming, Emulation, and Game Modding' started by apollooo, Dec 24, 2012.

Dec 24, 2012

JPCSP emulation hel by apollooo at 3:09 AM (1,270 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. apollooo
    OP

    Newcomer apollooo Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    hi,

    i just recently switched PC and copy / pasted my JPCSP from my old PC, but in my new PC it won't work if i enabled "disable VBO" and showed this error:
    http://code.google.com/p/jpcsp/issues/detail?id=291
    if i don't check the "disable VBO" , it's playable but the screen is flickering weirdly:
    [​IMG]
    [​IMG]

    i dunno if it's related to VBO, but i've tried multiple setting and it still like that. it wasn't like that in my old PC

    my specs are :
    Win 7 - 64 bit
    Nvidia GeForce 640m
    Intel i7 2.3 Ghz
    Ram 4 gb DDR3

    my enabled video setting:
    only GE graphics
    use vertex cache
    use shader
    use geometry shader
    disable UBO
    enable VAO
    enable saving GE screen to texture

    FYI, my NVIDIA drivers are up-to date and i'm sure of it.

    thanks in advance
     
  2. Narayan

    Member Narayan desu~

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    2,921
    Country:
    Philippines
  3. Vanth88

    Member Vanth88 Private

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    707
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    Since you copy and pasted you might want to delete your config files and start fresh or better yet get the latest SVN, copy your saves over, and see if that helps. The only other thing I can think of is that its a CPU compatibility issue.

    Scratch that, you're using a notebook GPU? it seems to me that the emulator has issues with that.
     
  4. The Riolu

    Member The Riolu Emanation Pokémon

    Joined:
    Dec 17, 2012
    Messages:
    167
    Country:
    United States
    As Vanth88 said, your notebook GPU could be the main cause why this is happening. Could you try it on another computer (with your files) and see if it works?
     
  5. apollooo
    OP

    Newcomer apollooo Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    i created the same topic on those, but no replies yet.

    i tried to download new and only take my savefile and the problem persist :(
     

Share This Page