Is this Possible

Discussion in 'Acekard' started by rockstar99, Dec 23, 2009.

Dec 23, 2009

Is this Possible by rockstar99 at 4:22 PM (603 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Is it possible to use the akaio loaders in the official firmware due to the official firmware still having plugin support i know we can use ak2 loaders in akaio but can it be done vice versa?
     
  2. Dark Blade

    Member Dark Blade Flippin' Insane

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Inside a Pokeball.
    Country:
    United Kingdom
    possibly.not sure though. [​IMG]
     
  3. unknownsoul

    Newcomer unknownsoul Advanced Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    United States
    No, the AKAIO loaders are designed to only work with AKAIO.
     

Share This Page