Is there a wait to hack a wii on v4?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Darkflame.fire, Apr 12, 2009.

Apr 12, 2009
  1. Darkflame.fire
    OP

    Newcomer Darkflame.fire Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    48
    Location:
    Arlington,TX
    Country:
    United States
    come on ppl be cool is there a way?
     
  2. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    not yet
     
  3. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    if it was wouldnt it be posted all over this site?
    maybe you should code one
     
  4. Tom

    Member Tom Gbatemp's Unofficial Modder

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    987
    Location:
    New jersey
    Country:
    United States
    no!u idiot just keep 3.4 wats wrong with it?
     
  5. MightyMouse

    Member MightyMouse GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    350
    Location:
    AntiSoftMii
    Country:
    United Kingdom
    3.4 sux lol 3.2 FTW
     
  6. Darkflame.fire
    OP

    Newcomer Darkflame.fire Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    48
    Location:
    Arlington,TX
    Country:
    United States

    my wii is already hacked i wanted to do it on a v4 ask before calling ppl names
     
  7. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    it probably wont be long. Theres people working on a new exploit, previously known as Bannerbomb
     
  8. shadoxXx

    Newcomer shadoxXx Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    Germany
    true

    wait for "bannerbomb"...
     

Share This Page