I'm a little confused...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ryvell, Dec 27, 2010.

Dec 27, 2010

I'm a little confused... by Ryvell at 5:57 PM (447 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Ryvell
    OP

    Newcomer Ryvell Newbie

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    My sister upgraded my Wii to 4.3U the other day, so now I'm trying to get everything working again.

    It seems though that 4.3 was supposed to delete the Homebrew channel, and it hasn;t on mine. I can still get into it, and a get a few things to run. I can start up DOP-Mii, but it freezes. I can open WAD Manager, but I can't install anything.

    What do you guys suggest I do here? Should I just follow a guide and reinstall everything, or is there something else I should try?
     
  2. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    Just follow the Modify Any Wii guide again.

    Your HBC didn't get removed because it was new enough. 4.3 only deletes HBC 1.0.6 and older. Your apps likely don't work because your cIOSes are stubbed.
     
  3. Ryvell
    OP

    Newcomer Ryvell Newbie

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    Ah, that clears things up. Thanks for the info.
     
  4. PPSainity

    Member PPSainity Blinded by Science

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Canada
    EDIT: Posted to wrong thread.... [​IMG]

    -Happy Holidays! []D
     

Share This Page