i used the game cube backup loader and

Discussion in 'Wii - Hacking' started by old-time-gamer, Mar 25, 2009.

Mar 25, 2009
  1. old-time-gamer
    OP

    Newcomer old-time-gamer Member

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    i used my backup of action replay and restarted my wii and now my wii say my 64MB slotA gamecube memory card needs formatted!

    it say's this with every gamecube i tryed:(

    i tried backing up some of my gamecube saves, but the gc app i used said there was only the ar save on my memory card?????????????

    is there a way to get the rest of my game cube saves back??
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    NO forget it, they were erased..!!! [​IMG]
     
  3. old-time-gamer
    OP

    Newcomer old-time-gamer Member

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    33
    Country:
    United States

    oh well than, i backed up a few to my sd card.think i will restore them now.[​IMG]
     
  4. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    you lucky bas...... [​IMG] mine weren't even able to get backed up
     

Share This Page