I messed up

Discussion in 'Wii - Hacking' started by alexkapi12, Aug 24, 2009.

Aug 24, 2009

I messed up by alexkapi12 at 8:34 PM (2,242 Views / 0 Likes) 22 replies

  1. alexkapi12
    OP

    Newcomer alexkapi12 Advanced Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada


  2. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
  3. alexkapi12
    OP

    Newcomer alexkapi12 Advanced Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    I did these steps and patched iso36, but my channels are still not working.
     
  4. Lexip;

    Member Lexip; GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    which channels?
     
  5. alexkapi12
    OP

    Newcomer alexkapi12 Advanced Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    Stuff like paper mario 64, shopping, mii, and photo.
     
  6. Lexip;

    Member Lexip; GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    none of them work? Thats not normal
     
  7. alexkapi12
    OP

    Newcomer alexkapi12 Advanced Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    I click on them and I get a black screen. I did use the guide to upgrade to 4.1, but I missed the trucha bug restorer step, could that be the problem?

    Can someone experienced help me?
     
  8. GHBAimen

    Member GHBAimen GBAtemp Regular

    Joined:
    May 26, 2009
    Messages:
    177
    Country:
    Sweden
     
  9. alexkapi12
    OP

    Newcomer alexkapi12 Advanced Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    I do have a NAND backup, should I really try this? I am using hackmii v0.3, and I heard there were problems with it. Are backups made in 0.3 completely useless?

    Can I try using:
    http://wiibrew.org/wiki/WiiSCU ?
     
  10. alexkapi12
    OP

    Newcomer alexkapi12 Advanced Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    Bump, I really do not want to mess anything up.
     
  11. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    use my guide from the start.
     
  12. alexkapi12
    OP

    Newcomer alexkapi12 Advanced Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    Should I restore my NAND before starting your guide?
     
  13. jabmaster2

    Member jabmaster2 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    United States
    Did u install a patched ios 60 . That's what u need. If u installed a cios b4 upgrading I'm pretty sure u wouldn't need to use trucha bug restorer. Run wii sku to get the shopping mail and photo channel working btw.
     
  14. Cmurda187

    Member Cmurda187 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    230
    Location:
    The depths of HELL
    Country:
    United States
    I would only restore nand if bootmii is boot2 not as ios. Bootmii as ios for nand restoring is too risky. Some it woeks for some it doesn't and could screw up your wii. So be careful.
     
  15. alexkapi12
    OP

    Newcomer alexkapi12 Advanced Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    I will try wii sku.
    I did install bootmii as boot2
     
  16. jabmaster2

    Member jabmaster2 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    United States
    Just noticed I spelled it wrong it's actually "wiiscu" sorry bout that. Install a patched ios 60 while ur at it wii scu doeS that too I think. Hope it works
     
  17. alexkapi12
    OP

    Newcomer alexkapi12 Advanced Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    Using it right now, will report back when done.
     
  18. alexkapi12
    OP

    Newcomer alexkapi12 Advanced Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    Nope, I still get the black screen freeze when going to channels, I think it is an IOS problem
     
  19. drmarvin

    Member drmarvin GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    309
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I would suggest using Wanin's firmware downgrader, choosing 4.0, then run his updater to get to 4.1. Since you already have cIOS installed, that should do the trick. His installer does all the stuff, in my experience.
     
  20. nabster92

    Member nabster92 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    United States
    You could also just run dop-IOSv7 and make sure your IOS's are the most recent version, particularly IOS 38, 53, 55, and 61 (If you have preloader and you install IOS60 over the one you have it will give you a system menu is corrupt message and you will have to reinstall preloader to fix it.)

    You can say no to patching in the sig hash check (trucha bug) in all of them.
     

Share This Page