I cannot patch this ISO

Discussion in 'Wii - Hacking' started by JunkieXL69, Oct 24, 2008.

  1. JunkieXL69
    OP

    JunkieXL69 Member

    Newcomer
    2
    Oct 24, 2008
    United States
    I am trying to use waninkoko's backup-creator on an ISO of Lego Batman. It finishes way too fast and the resulting ISO is only 2KB. This is what it shows...
    I don't know if this is normal or not.
    Unfortunately I can't copy/paste the Logging details for you all as wiiscrubber doesn't seem to allow it.
     
  2. zidane_genome

    zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Member
    0
    May 21, 2006
    United States
    bad download... you'll have to redownload the ISO..
     
  3. JunkieXL69
    OP

    JunkieXL69 Member

    Newcomer
    2
    Oct 24, 2008
    United States
    So what should I look out for so I don't waste so much time? What gave it away it is a bad download? Everything else in the Logging looks good. It is recognized as a "Wii Image" it says.
     
  4. zidane_genome

    zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Member
    0
    May 21, 2006
    United States
    if the patch doesn't apply, either it's a bad download, or the game just can't be patched...

    only way to tell is if you, or a friend, has a modchip, burn the unpatched version, see if it works...
     
  5. JunkieXL69
    OP

    JunkieXL69 Member

    Newcomer
    2
    Oct 24, 2008
    United States
    So there is nothing I can do to the ISO to make it work? Scrub, Unscrub, add Trucha...anything?

    EDIT: Alright thanks.

    Goddamnit what a pain in the ass. Took forever to get it too.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice