How to softmod your wii question

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by hyun, Aug 8, 2009.

Aug 8, 2009
  1. hyun
    OP

    Member hyun GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    298
    Country:
    United States
    Hi i have a wii that has a serial number of LU3150.....
    CAn i still softmod my wii?

    If i can't can i hardmod it with a drivekey (or something else that's good and easy to install)

    What do you need to softmod your wii
    i heard that you need a sd card and is that for the wii???


    What kinda sd card do you need and what's the procedures of softmodding the wii.

    Thank you very much!
     
  2. illinialex24

    Member illinialex24 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 26, 2009
    Messages:
    968
    Location:
    The Midwest
    Country:
    United States
    Yes, you could even softmod it if it was LU64.

    And you can hardmod it lol.

    You need Bannerbomb and the bootmii installer on an SD card. This means you also need an SD card reader.

    I recommend the official Wii 2 gig one.
     
  3. hyun
    OP

    Member hyun GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    298
    Country:
    United States
    oh sweet so i can soft mod it!
    Thanks for your kind reply but one more thing
    can i use a micro sd and the adapter to d it?
     
  4. hyun
    OP

    Member hyun GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    298
    Country:
    United States
    also is there a link for a really good easy guide for the beginners please?
     
  5. illinialex24

    Member illinialex24 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 26, 2009
    Messages:
    968
    Location:
    The Midwest
    Country:
    United States
    The basic guide is just this to get Homebrew installed:

    http://wiibrew.org/wiki/Setting_up_your_Wii_for_Homebrew

    PM me or make a new thread once your done with this for some of the more useful applications (I don't aid piracy per say, so at least have a good enough lie if you want backup loading stuff).
     

Share This Page