How to set up files?

Discussion in 'Acekard' started by imbetterthanulol, Jul 28, 2009.

Jul 28, 2009
  1. imbetterthanulol
    OP

    Newcomer imbetterthanulol Advanced Member

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    So, I used to have a cycloDS and this seems so much more of a pain than cyclo (I don't actually have my Acekard yet, just ordered it). Can someone just post some screen shots of what the folders should look like with AKAIO and moonshell installed? I read the guides but I'm still a lil hazy on where to put stuff and I saw the video guides but my sound doesn't work...

    Thank you =]
     
  2. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    .......... No you're not better than me. Just drag and drop the akaio repack after you go in the repack folder to the root and for moonshell 2 put the moonshl folder on the root and moonshell 2.nds anywhere.

    Warning: Spoilers inside!
     
  3. imbetterthanulol
    OP

    Newcomer imbetterthanulol Advanced Member

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    Do I NEED the languageselect.nds?
     
  4. Pendor

    Member Pendor GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    Nope.
     
  5. imbetterthanulol
    OP

    Newcomer imbetterthanulol Advanced Member

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    Do I delete the ak2 file then since I'm using AKAIO or do I keep it?
     
  6. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    __ak2 folder? If yes then yes.
     

Share This Page