How to get your Original theme back?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by EmbraceFiction, Jan 8, 2011.

Jan 8, 2011
  1. EmbraceFiction
    OP

    Member EmbraceFiction GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    208
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Hey all;

    I just installed DarkRedWii theme, and it installed fine.. I just used Wad Manager to install it, and it is now in the system.

    The problem is, how do I go back to my original version? I looked on ModMii, and downloaded the Original theme for the Wii,
    but when I try to run the .app file in MyM, it does not work? It says it is not a valid theme file.

    Can someone clarify?

    Thanks.
     


  2. seb77

    Newcomer seb77 Advanced Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    67
    Location:
    Quebec
    Country:
    Canada
    Install your original 00000001.app file with mymenuify or install a clean system menu wad with wadmanager.
     
  3. EmbraceFiction
    OP

    Member EmbraceFiction GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    208
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I used MyM to try and install the App file, and it IS the right one. It is from ModMii; but it says it is not a theme file.
     
  4. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Cant you just install your sysmenu wad?
     
  5. EmbraceFiction
    OP

    Member EmbraceFiction GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    208
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I do not have one, it is a .app file.
     
  6. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    use NUSD to get the WAD for your menu/region
     
  7. EmbraceFiction
    OP

    Member EmbraceFiction GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    208
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Okay;

    I now have it,

    But when I try to install it, it says ERROR (ret = -1), or something like that.
     
  8. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,573
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Really? You tried to install the WAD, correct?
     
  9. EmbraceFiction
    OP

    Member EmbraceFiction GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    208
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Yes, I have tried to install it.

    I used IOS 236 to install the other one.

    I am using Wad Manager 1.7.

    When using ModMii, as soon as I clicked 4.3 system menu, it loaded instantly, and said download complete. The file was 21 mb, the correct size.

    I have no idea whats wrong with it.
     
  10. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,573
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Does the wii has wifi? This would be easy then.
     
  11. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Try using a different IOS, maybe 249
     
  12. EmbraceFiction
    OP

    Member EmbraceFiction GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    208
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Yes, I DO have Wi-Fi.

    I tried 249 also.
     
  13. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Have you tried running MultiModManager?
     
  14. EmbraceFiction
    OP

    Member EmbraceFiction GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    208
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I will attempt that now...

    I'll message back in about 5 minutes.



    Same problem with MMM, tried to install it w/ 236.

    Ret = -1
     
  15. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,573
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    OK, download and start dop-mii:
    http://code.google.com/p/dop-mii/downloads...mp;can=2&q=
    It's not important which IOS you select, when you are pressing A it will ask you if you want to use AHBPROT, simply say yes. Select system menu, make sure currently installed and system menu to dop are the same, press plus and install it using nus.
     
  16. EmbraceFiction
    OP

    Member EmbraceFiction GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    208
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I am currently following what you said..

    I will confirm when it is done.
     
  17. EmbraceFiction
    OP

    Member EmbraceFiction GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    208
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    My Wii is Fixed !!

    Thank you so much mate.

    I owe you one.
     
  18. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,573
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    [​IMG] That was fast! Great that everything works again. Are you still searching the darkwii theme? I can give you my LEGAL version if you want.
     
  19. EmbraceFiction
    OP

    Member EmbraceFiction GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    208
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Is it for 4.3U?

    I have really fast NET, lol. It only took like 2 minutes to download the SM, haha.

    If it is for 4.3, I would love to have it.

    You can PM me with the link if you want.

    If I wanted to get my old one back, could I just do the same method? I kept the "nus" folder in my SD, just in case.

    EDIT: I will have to install PriiLoader again too right? I installed it when I had that other theme, because I was worried.. It was a precaution [​IMG].
     
  20. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,573
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    You will need to install priiloader again. The theme is for 4.0 every region and higher, I will write you how to do it. If you want the old theme you can use the same way again.
     

Share This Page