1. boo1210

    OP boo1210 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 9, 2017
    Messages:
    61
    Country:
    Canada
    Hello I'm on 9.1.0 on my switch, using the latest Atmosphere. When I click on the album it load into the homebrew menu. How do I change it to load with the R button ??? Help...Anyone? :)
     
  2. Badablek

    Badablek GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    300
    Country:
    France
    Hi,

    in Atmosphere\config, you should have a file "override_config.ini" with something like this :

    Code:
    [hbl_config]
    title_id=010000000000100D
    override_any_app=true
    path=atmosphere/hbl.nsp
    override_key=R
    (you can find the template in "config_templates")

    This should restore the (good) old way to launch HBL with R
    Didn't try it, but tell me if it works (still on 0.9.4) :moogle:
     
    NoNAND likes this.
  3. boo1210

    OP boo1210 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 9, 2017
    Messages:
    61
    Country:
    Canada
    ok I'll try thanks!
     
    NoNAND likes this.
  4. boo1210

    OP boo1210 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 9, 2017
    Messages:
    61
    Country:
    Canada

    Its not working somehow :(
     
    NoNAND likes this.
  5. MushGuy

    MushGuy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,107
    Country:
    United States
    Just get the Kosmos package (easier to get from sdsetup.com). It already has that setting working.
     
  6. boo1210

    OP boo1210 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 9, 2017
    Messages:
    61
    Country:
    Canada
    Does it works on 9.1.0 firmware?
     
  7. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    18,596
    Country:
    Norway
    It should be !R. If you set it to R it will load when you're not pressing R.
     
    NoNAND likes this.
  8. MushGuy

    MushGuy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,107
    Country:
    United States
    I haven't tried it yet. It will be best to wait for a new update that has the latest Atmosphere.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Homebrew, Switchs, loading