How to Burn Xbox Games?

Discussion in 'Xbox 360 - Hacking & Homebrew' started by Garchomp, Jun 9, 2011.

Jun 9, 2011

How to Burn Xbox Games? by Garchomp at 3:48 PM (3,676 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. Garchomp
    OP

    Member Garchomp GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    250
    Location:
    Isshu Region
    Country:
    United States
    I really don't want to waste any of my Verbatim discs I just got in the mail. This is the 1st time I have run into the folders AUDIO_TS, VIDEO_TS, and $SystemUpdate. I dont exactly know what to do with them, and I am using Imgburn. What do I do?
    It also has a .dvd file
     
  2. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
  3. Garchomp
    OP

    Member Garchomp GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    250
    Location:
    Isshu Region
    Country:
    United States
    It doesn't have a .iso file though
     
  4. ShawnTRods

    Member ShawnTRods GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    4,284
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    "AUDIO_TS, VIDEO_TS, AND $SystemUpdate"?
    Whats up with all that o.O?
    Are you downloading the stuff for JTAG people?

    If you are on ixtreme, all you should have is an *.iso file.
    Run it through abgx360, it will check the iso file and do any necessary changes required. It will aso created a *.dvd file in the same folder as the *.iso.

    now load the *.dvd with the imgburn at about 2.4x speed [​IMG]. (I burn maximum speed with no problems, but I woudnt suggest that.)
     
  5. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    You edited you post right after I posted mine, if you have a .dvd then use that, though why don't you have a iso? Did you download the game or did you back it up on your computer?
     
  6. Bitbyte

    Member Bitbyte GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Messages:
    985
    Location:
    ._________.
    Country:
    Belgium
    Not really relevant, that's not why he got those folders. Garchomp, you shouldn't extract the iso or the .000 file, just extract the rars so you end up with either a .000 or a .iso file and a .dvd file. Just burn the .dvd with ImgBurn. If there isn't a .dvd file though, you can do what KirbyBoy said to create a valid one.

    *edit: just noticed you said you don't have an .iso. Don't download jtag games (they come extracted, like the folders you got now), those are only for jtag'd console and will not work on a regular iXtreme flashed 360.
     
  7. Garchomp
    OP

    Member Garchomp GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    250
    Location:
    Isshu Region
    Country:
    United States
    I downloaded the games, lots of them are giving me those annoying folders now -.-"
     
  8. ShawnTRods

    Member ShawnTRods GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    4,284
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    If you are downloading the backup, its most likely you are downloading wrong stuff or files for JTAGGED people.
    For ixtreme users, it should be *.iso format.
     
  9. Garchomp
    OP

    Member Garchomp GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    250
    Location:
    Isshu Region
    Country:
    United States
    Dammit, I gotta redownload AC 2 and Brotherhood then I guess. Yeah even if I click on the .dvd to burn the files it says it can't find the .iso and I can't do anything.....
     
  10. Garchomp
    OP

    Member Garchomp GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    250
    Location:
    Isshu Region
    Country:
    United States
    So I'm guessing you can't put the files back into a .iso and burn them that way?

    I figured out what went wrong! I set winrar to read .iso files and its extracting them! haha ok so its my fault for doing that lol...
     
  11. ShawnTRods

    Member ShawnTRods GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    4,284
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    LOL, yeah, I have done it in the past and changed winrar settings.

    Now, load it with ABGX360 to see if it requires the AP25 files or already patched with it.
    Usually, most of the stuff that are available on the net are already ran through ABGX360 and barely ever requires to change anything.
     
  12. Garchomp
    OP

    Member Garchomp GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    250
    Location:
    Isshu Region
    Country:
    United States
    Yeah lol I have never burned games on this PC and it needed Winrar, ABGX, and Imgburn. And OK thanks
     
  13. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    I just thought that he opened up the iso is all. But his problem is solved.
     

Share This Page